Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narry
    Nesnáším fake fotky ,ty co tam naposled někdo....(katycats) přidal :(((((( *9* Přidávej samozřejmě co chceš ale originál jo!!Všíchni ocení
  • Dřív jsem One Direction nesnášela, ikdyž jsem je neznala ( nevím proč) pak jsem jednou slyšela písničku What makes you beautiful, která se mi nejdříve vůbec nelíbila ale pak se mi začala hrozně líbit. Když jsem zjistila že je od One direction, začala sem se o ně zajímat, objevovat další písničky až jsem si nakonec 1D nehorázně oblíbila a znám skoro všechny jejich písničky, každý den navštěvuji jejich blogy atd.. :)) Dřív když jsem je neznala a myslela jsem si také že jsou to nějací namachrovaní teplouši atd. jak si o nich většina lidí myslí :( ale ono jde o to je jen pořádně poznat :)) a to jak tu někdo píše že si šahají na pr*el a líbají se to neznamená že to jsou teplouši berou to ze srandy ;) mimochodem Liam chodí s Danielle, Louis s Eleanor, Zayn s Perrie, Niall zatím s nikým (stále čeká na tu pravou) a Harry ten si myslím že už těch holek měl hodně :D :)
    • Holka mluvíš mi z duše :)), já se taky prvě o 1D nezajímala, všude byl místo nich Cody Simpson, a teď??? se dělí :)))to nepochopíte :DD
    • To máš pravdu , že jich měl asi hodně ... Když se pořádně začneš na internetu dívat , tak ho tam uvidíš s několika holkama : S blondýnou a s brunetkou a ještě něco jsem viděla na you tube ...
  • Já ho miluju!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Bože jak mě to tu chybí bez vas lasky *14* *14* *14* *14*
  • L♥vuju hoo je prostě nejlepší uplně božííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥
  • Všechno nejlepší Harry. Přeji ti se nejlepší a ať se máš co nejlépe. Si boží
  • Divíte se že sem lidi píšou že je teplej když sem dáváte tak starý fotky ?? Vypadá už úplně jinak!už je dospělej chlap a ne takovejhle teenager s kytičkou v ruce!! *3* *6* *7*
  • MILUJU TĚ HARRY!!!(I LOVE YOU HARRY!!!) *14* *14* *14* *4*
  • Miluju ho♥ Je dokonalej! :*
  • Všechno nejlepší Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit