-
happy birthday harry i love you *14*
-
harry is so cute, but i have not to see him *13* nobody from you´ll have his telephone number or have visit from he at home because he haven´t got time for You .....yes i now he is beautiful but.....
if we could have this time for one more day if we can turn back time we will go to harry *14* *14* *14* *14* *1* *1* *3* *14* *14* *1* *1* *2* *15* *15* *14* *4* *14* *3* *15* *2* *1* *2* *15* *3* *14* *4* i am from britian and i dont saw him -
Harroušku můj zlatý proč si pak odešel a nechal Michalku o samotě? :( opravdu je omega,už to věřím potrestal si mě a mě se to líbilo :P Ale i tak..:( Nesnaším tě!Tvrdil si mi jak mě miluješ,ale ze zady se shczaís sjinou!Styd se !!!!!!!!!!!!!!!!fifinku už neuvidíš moji!!!
-
-
Jsi normální?
-
ty ses ten nejvetsi magor na svete nepripadas si tak trochu trapne? styd se!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
S Louisem nikdy nechodil ,jasně říkali v několika rozhovorech ,že je to fanfiction!!Mají se všichni rádi jako bratři♥ Jo a kdo je trochu sleduje tak ví, že nejvíce času i ve volnu je Harry s Niallem .(fotoalbum)
-
-
Tak to asik nic :D ty seš upe mimoo :D si neviděla všechny ty videa?? doteky,usměvy..několikrát přiznali že Larry is REAL..!! :D a pokud to ty nevidíš tak si asik slepá!! *1*
-
-
Aha, takže ty jsi viděla úplně všechny videa, jo?? hmm tak to jsi fakt dobrá/ý. a NEMŮŽOU TO PŘIZNAT ANI KDYBY TO PRAVDA BYLA!!!!! SMLOUVA TO ZAKAZUJE!! jestli je někdo z nich gay tak to bude moct přiznat po jejím skončení.. takže kdo je tady mimo?? a když jsi viděla všechny videa, tak si na youtube napiš Narry a dej bacha aby ses nevyvrátil/a.. bo dělají to same jako s Louim... A Louis má El, a jestli si taky myslíš, že je nastrčená, tak jsi padlá na hlavu, a doteky a úsměvy?? vidíš co vidět chceš, to je celé!
-
-
-
I Love you Harry je hezky a sexy.mozna znam jeho facebook tak piste *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Prosím napiš mi ho na facebook " Terík Fojtová" dík.. *3* *14* *14* *14* *14* *2*
-
-
jo je docela ale nejvíc se mi líbí louis
-
Zdá se mi to nebo je Harry mírně tlustej????Jako nic proti němu ale na některých fotkách vypadá tlustě :D ale jako jinak jsem jeho velká fanynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
není tlustej :D videlas fotky jak byli plavat a tak ? já myslim že tlustej rozhodně není !
-
...a nejsi náhoou z Prahy?? xDDD *1* *1* *1* *1*
-
-
OOOO PANEBOŽE!!!! Z Tvého pohledu se ve mě zdmýchají plameny vášně a nezkrotné touhy, které nikdy neutichají... a navíc jsou každým dnem horší a horší.... ty Tvé horké žhavé měkké rty a oči barvy oceánu, ze kterých se mi každým dnem podlamují kolena...OCH...a Tvé kaštanově hnědé vlasy, které se roztomile stáčí do sexy vln...na tohle slova nestačí.... protože tě budu milovat 1 den, 1 rok, navždy....
-
od kedy je harry herec?tam hore to má napísané...to že hral v jednom diely nejakého seriálu ešte z neho herca nerobí...sám povedal že ako herec je veľmi zlý...
-
takže MAX123VERCO one direction mají ve videoklipu spoustu hole např. LWWY,WMYB,ONE THING,BSE,GBY.....atd :PPPPPPPPPP
-
-
hm.......... ale stejne jsou teply :P
-