-
Lidi kdo tam dal tu děsnou profilovou fotku??To ani není Harryho tělo *10*
-
nevím, jak vám, mě se sice moc nelíbil ani předtím, ale teď už teda vůbec, on není vzhledově nějak (přeháním) hnusný, ale prostě byl hezčí...
-
Harry se na Helloween převlékl za Miley C.vypadal fakt dobře,ale bohužel mě nejdou přidávat fotky.Něco s tím tady mají že to nejde!!? *3* *9*
-
jak se vyslovuje to HAZZA ???
-
-
Tak mu už dávno neříkají
-
-
Já souhlasím ani si ho nevyděla tak zavři klapačku a radši se uklidni!!!!!!
-
takže JOJO! 1:harry neni děvkař -_-.bože je mladej a hezkej tak at si užívá mi bychom měli být rádi že je štastný :).
2: GAY nic jinýho nevymyslíš ?bože to neznamená že když to někdo řek že to musí být hned pravda takže napřed sklapni a až uvidíš ho se líbat s chlapem pak něco říkej *3* . -
-
takže je boží hezkej to neříkám že ne ale uznejme že je děvkař a malilinko přihřátej jen malinko *14* *14* *14* ......Ale google je fotomontáž ale na koncertě spadl na NIALLA a vypadalo to divně *4* *7* *6*
-
-
Harry je můj druhý nejoblíbenější člen skupiny.
První je Louis.
Harry není děvkař, je moc milý kluk, který je od přírody¨
praštěný. Ale roztomile praštěný. -
Je to GAY a děvkař nic jiného!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
to si jenom mislíš, já souhlasym s narry
-
Gay a děvkař jsou dvě oddlišná slova... jako nevím podle čeho vycházíš k takové uváze, protože nemusíš přece věřit všemu co se napíše v bulváru. Chápu, že každý Harryho nemusí mít v lásce, ale urážet ho opravdu nemusíš, jak by ti bylo kdyby ti někdo pořád psal urážky mě teda moc dobře ne... ale měj si názor jaký chceš takovou věc pochopí jenom ti inteligentnější :*
-
Neurážej Harryho nebo kluky z One Direction nikoho ty tvoje keci nezajímají a nikdo z One Direction gay není.
-
-
Harry má zase nové tattoo,na levé paži nahoře ze zadu.
-
-
Jaké překvapení :(( no. ve 40 bude možná jak ten kandidát na prezidenta ► ani jedno místo na těle už nebude volné :/ už to přehání, ale jako fakt!! aji Zayn a už i Louis, Niall nemá ani jedno a taky žije
-
-
holcicko ma na zadku
-
-
,,holčičko" samolepka není tetování :P
-
a tys ho jako viděla?? :P jo v jedné show mu lepili tetovačku na zadek, ale to není tetování :P
-
-
Přesně to tetování je falešný,to je sranda jak mu ho tam nalepí!!Niall pak říkal ,že to nemohl sundat *4*
-
-
jo no :D :D
-
-
-
-
Jo asi to fakt přehání,ale je to jeho tělo .To je na Niallovi to krásný, že je bez tattoo♥ anděl♥
-
-
no přesně :D
-
-
-
-
Každé se ze skupiny líbí víc jiný ( mě třeba Louis), ale tak když se vám nelíbí tak to sem nepište, nechoďte tu a alespoň si pak nebudete muset číst, ostatní názory ;) jako mě se třeba taky Harry líbil víc, jak měl ty vlasy dřív a ne teď, ale tak co, jemu se to libí a nám může být ukradené co si udělá s vlasama.. jako ty tetování už trochu přeháni, ale i tak je to jeho věc..
-
-
Jo Jo máš pravdu. Já mám zase nejraději Nialla♥
-