Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju ho.
  • http://iron-w-e-a-s-e-l.blog.cz/1204/soutez-o-nejlepsi-celebritu

Hlasujte pro svou nej celebritu v odkazu nahoře! *14*
    • kasandra_aliene
      Klidně budu hlasovat *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* !!!!! ale rozhodně ne pro Harryho nebo One Direction!! LOL LOL LOL *12* *12* *12*
      • Trapko :P :(
  • Joo, on jede! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • fufinabee
    je krásnej :)
  • Ahoj, prosim kdo ma FB tak na jednu stranku na FB mužete dat LIKE.!! Dostávali byste novinky o ONE DIRECTION :)*.! Např: co dělají, kde sou atd.! Pošlu vám stránku http://www.facebook.com/pages/One-D irection-fanpage-CZ/161773837278873

Byli by jsme s moji kamarádkou, kterou tam přidáváme fotky moooc rádi!!!! :)*

Jo a jinak ONE DIRECTION IS BEST <3 :***!!!
    Odpovědět na příspěvek
  • Co vam sibe ved to je gay sa spamätajte *1* ze do bi bol do neho no fuj
    • Ahááá..jak si na to přišel/a..?? že je to Gay..?!!! Jak to může být Gay když má/měl holku př. Taylor Swift(Nebo to je taky fejk?)..! Jdi někam..! Je úplně ňuňatej!! <33.. I kdyby to byl Gay tak to je jedno... Je to každýho věc...A né že tu bude nějakej blbeček psát takovýhle kraviny! :(( *MucQ*
    • ja myslím že šibe spíš tobě. jak můžeš o někom koho vůbec neznáš říkat takový věci?ty ho snad znáš osobně nebo,co? nemůeš vědět jestli je gay nebo ne. chápeš? tak se sakra vzpamatuj z toho šoku, *16*
    • takze gay jo??? a ty holky ktery mel jeste pred tim nez vznikli one direction jsou fake nebo co??? asi zavidis vid...
      • moja zlata a ako my visnetklis to ze sa stale obsmieta len okolo chalanov tak teda preco nema video ako je tam so svojimi frajerkami ako ma aj Louis Liam Zayn a Niall co a potom povedz e neni gay to moze povedat len blbí veeeees ? a este co mu mam zavidet ze je gay to asi ty zavidis :P *1*
    • terezija
      i kdyby, tak co jako??... uznej sám: zazpíval/a bys někdy tak jako on?
      • aj zo sna *15*
  • Má užasnej hlas a je krásněj ..to ostatně všichni z One Direction :ú *3* *4* *14*
  • ja ho ám rada, ale vy ste asi úplne dzebnuté, že? :D sa tu takto hádate že s ním chodíte... tak mu napíšte na twitter niečo a ak budete mať šťastie tak vám odpíše :D ja som mu raz napísala "Heyy, Harry! I very love u, you are perfect!! :*". a on mi odpísal: "I love u too, honey. :*". a prosímvás teraz sem nepíšte aké je to fake, on takto píše svojim fans, keď má čas.. :*
  • Zdá se mi to nebo je Harry mírně tlustej????Jako nic proti němu ale na některých fotkách vypadá tlustě :D ale jako jinak jsem jeho velká fanynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • fufinabee
      není tlustej :D videlas fotky jak byli plavat a tak ? já myslim že tlustej rozhodně není !
    • terezija
      ...a nejsi náhoou z Prahy?? xDDD *1* *1* *1* *1*
  • On je úplně úžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit