-
no co to má znamenat? *8*
-
Hele nechci nic říkat ale jak může mít pohádková postava narozky ?To je trochu ulítlí a navíc ani neexistuje tak se lidi proberte *11*
-
Si děláté prdel ?
Si děláte srandu že animovaná postava a ještě k tomu witch je na osobnostech ? -
-
No a?? vadí ti to snad?? tahle stránka je pro fanoušky postavy jménem Hay Lin která pochází z klubu Witch!! jestli se ti Hay Lin nelíbí, tak sem nelez!! nikdo tě tu nedrží!!
-
-
hay lin
Ahoj jak se jmenuje Hay Lin doopravdy prosím odpověste *1* *3* *14* *4* *15* -
-
Re: hay lin
normálně hay lin je to čínský jméno!
-
-
dobrá čarodějka
mno hay lin je dobrá čarodějka a má dobrou knihu dobrodružství hay lin doporučuju *1* *1* *1* *5* *5* *15* *15* *14* *14* -
:-O
co blbnete vždyť neexistuje =DD ale HL je z witch nejlepší, nejšikovnější a má nej vlasy -
Hay Lin
Ahoj Hay hey *4* *4* -
hay lin je SUPER
pOkLaD *14* hAy LiN -
-
Re: hay lin je SUPER
CCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO? ??????????????????????????????????? ????? *7*
-
-
vír
hay lin zajímá mne jestli umíš vír *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
verča
Ahoj Hay Lin moc ráda by jsem se s tebou skamarádila odepíšeš mi prosím *4* odepiš mi na tenhle email *5* zemanova.verunka@seznam.cz
ahoj Verča *8* *1* *15* -
-
Re: verča
ale Hay lin nexistuje byla bych taky ráda kdyby existovala a kdyby opravdu existovala tak bydlí v Americe a je jí 13 let
-