- 

no co to má znamenat? *8*
- 

Hele nechci nic říkat ale jak může mít pohádková postava narozky ?To je trochu ulítlí a navíc ani neexistuje tak se lidi proberte *11*
- 

Si děláté prdel ?Si děláte srandu že animovaná postava a ještě k tomu witch je na osobnostech ?
- 
                - 

No a?? vadí ti to snad?? tahle stránka je pro fanoušky postavy jménem Hay Lin která pochází z klubu Witch!! jestli se ti Hay Lin nelíbí, tak sem nelez!! nikdo tě tu nedrží!!

- 

- 

hay linAhoj jak se jmenuje Hay Lin doopravdy prosím odpověste *1* *3* *14* *4* *15*
- 
                - 

Re: hay linnormálně hay lin je to čínský jméno!

- 

- 

dobrá čarodějkamno hay lin je dobrá čarodějka a má dobrou knihu dobrodružství hay lin doporučuju *1* *1* *1* *5* *5* *15* *15* *14* *14*
- 

:-Oco blbnete vždyť neexistuje =DD ale HL je z witch nejlepší, nejšikovnější a má nej vlasy
- 

Hay LinAhoj Hay hey *4* *4*
- 

hay lin je SUPERpOkLaD *14* hAy LiN
- 
                - 

Re: hay lin je SUPERCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO? ??????????????????????????????????? ????? *7*

- 

- 

vírhay lin zajímá mne jestli umíš vír *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
- 

verčaAhoj Hay Lin moc ráda by jsem se s tebou skamarádila odepíšeš mi prosím *4* odepiš mi na tenhle email *5* zemanova.verunka@seznam.cz
 ahoj Verča *8* *1* *15*
- 
                - 

Re: verčaale Hay lin nexistuje byla bych taky ráda kdyby existovala a kdyby opravdu existovala tak bydlí v Americe a je jí 13 let

-