- 

Haylie je suprMám Haylie hrozně ráda mám ráda i její sestru hilary duff a osobně si myslím, že haylie je spíš ve stínu své sestry a myslím, že by se měla pokusít víc prosadit je skvělaá ale přiznejme si že mnoho lidí je ve fanklubu jen proto že hilary je její sestra já jsem ve fanklubu protože haylie mám radši *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14*
- 
                - 

Re: Haylie je suprmáš pravdu ale podľa mňa keby nebolo haylie tak by nebola ani hilary speváčka totiž dočítala som sa že haylie bravala hilary ked boli male na svoje nahravania a až tam zistili že hilary je dobrá herečka takže haylie diki !! si super mám ta rada *14*
- 

Re: Haylie je suprxx-paula-xx máš pravdu,že je Haylie známá hlavně jako sestra Hilary Duff a to je škoda,protože i Haylie je dobrá!
- 

Re: Haylie je suprahoj si nádherná *3* *1* *1* *14* *14* *14* *14*

- 

- 

Budou nové fotkyDneska jsem sem přidala několik krásných fotek Haylie Duff, takže si počkejte a uvidíte sami jak jsou krásné *14* *14*
- 

nikdo neznáte Haylie, nebo co? *13*
- 
                - 

Re:znám obě,hil mi přijde lepší a myslím že ta fotka v černém baretu a triku je hilary ale težko říct...ale haylie teš neni špatná *14*
- 

Re:znám obě,hil mi přijde lepší a myslím že ta fotka v černém baretu a triku je hilary ale težko říct...ale haylie teš neni špatná

- 

- 

123jo je tam fakt i Hilary!! *3*
- 

Jo ma pravdumyslim ze xx-paula-xx to vystihla večina by tu nebyla kdyby nebyla jeji segra hil
 , no ale ja mam teda rada hilary te je pro mě upe nej nej haaaaa *3*
- 
                - 

Re: Jo ma pravdujj to ja taky hilary zboznuju uz 3 roky a neco a jeste me vubec neomrzela porad je na prvnim miste hilary je fakt super mam ji moc rada ale haylie taky je taky good *14*

- 

- 

Happy BirthdayVšechno nej k narozkám,Haylie! *3*
- 
                - 

Re: Happy BirthdayDyt je jeste nema?ma je o dva dny pozdejc nez ja

- 

- 

HaylieMožná je Hilary lepší ale hna druhou stranu je Haylie super!!Mám jí víc ráda než Hilary a byla bych ráda kdyby začala i Haylie hrát ve filmech a více vystupovat jako Haylie.A zdá se mi jak tam má ty fotky tak 2 fotky jsou určitě Hilary to není Haylie !! nemůžu si pomoct *16* *3* *1*
- 
                - 

HaylieSouhlasim,v černým baretu a v růžovim tílku je Hil a ne Haylie.Jinak sou obě super,hlavně ve filmu "Holky v balíku",viďte? *14* *4*
- 
                - 

Re: Hayliejsi blbka, na vsech fotkach je Haylie.tak nerozdavej rozumy kdyz jsi slepa
- 
                - 

Re: Re: HaylieNení, fakt je tam dvakrát Hilary!

- 

- 

Re: Hayliejo jasně ten film je božský *5*

- 

- 

- 

Vše nej k narozkám Haylie! *3* *4* *4* *3*
- 

ach ta podobahey, ona mě totalně připomíná Daniellu od Kevina Jonasa.. vážně ta podoba.. :)
 http://farm4.static.flickr.com/35 88/3682117516_3652a3e6b7.jpg
 divaj te :)
- 

:§)))Táááák všecko nejlépšííí!! i kdyz to asi na nic pisu!!..:DDD