-
Happy B-day ♥ *14*
-
Nepřipadá mi tak super! *6* *6*
-
-
To proto, že ona není JENOM super. Ona je mnohem víc než jen to :P
-
-
poraďte
hrala helena ještě někde čarodějnici kromě haryho pottera?? je mi hrozně povědomá ale nvm odkud..... pomozte pls -
-
Re: poraďte
Nebyla to sice přímo čarodějnice, ale hrála Morganu ve filmu Merlin a vypadala tam dost čarodějně :o)
-
-
Suprová
Jako Bella je naprosto fantastická!! Je to moje nejoblíbenější postava v HP (a ze sem hodne velká fanynka!) a stvárnila ji naprosto úžasně!!! *14* -
super
je to skvělá herečka!Sweeney todd a Harry Potter jsou dobré filmy a díky Heleně ještě lepší!!! *1* *1* -
Nejlepší
Jedna z nejvýraznějších hereček všech dob, co se mého názoru týče. ona sice hraje škaredy a podivínky, ale ty role jsou nprosto dokonalé. at je to merlin, potter, sweeney todd....na ní jde poznat ta vnitří krása, at je to zpěv, hlas, krásné oči. její výraznost a herecký talent jsou pozoruhodné.. vlastně s timem burtonem a johnnym deppem spolupracovala na továrně na čokoládu, mrtvá nevěsta tima burtona, sweeney todd,... *4* Ale nepříde mi tam dotlačená, kvuli tomu, že s burtonem žije... je prostě talent... *3* -
-
Re: Nejlepší
Ta se hold uměla vdát.Ale víš,že jí ve Sweeney Todd odmítli dát roli,že zpívá úplně příšerně,ale ona šla za učitelem hudby a tři měsíce trénovala,aby tu roli dostala.
Talent má,to se musí nechat -
-
Re: Re: Nejlepší
s tím učitelem zpěvu to udělala fakt dobře!Ale oni všichni za ním šli,ne? *7* -
-
Re: Re: Re: Nejlepší
skoro všichni *15*
-
-
-
-
best
Je to proste nejlepsi herecka na svete.role ktere hraje jsou ji prisite na telo.proste pro mne nejlepsi herecka *14* -
:)
Ona je prostě úplně úžasná! Všechny role co hrála jí naprosto sedly a v HP je to moje nejoblíbenější postava a nikdo jiný by to nedokázal zahrát líp! :) -
nej herečka
Helenu mám moc ráda!Strašně dobře hraje a je fakt sympatická =) je fakt úžasná!!! *14* -
Já taky souhlasím,
Helena je opravdu profesionálka, hraje výborně, hlavně Sweeney Todd byl fakt 1, s Timem Burtonem a Johnny Deppem jsou dokonalá trojka *1*