Přejít na výpis diskuzí

Helena Bonham Carter

OSOBNOST 31.12.2006 
99 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • love007
    Happy B-day ♥ *14*
  • Nepřipadá mi tak super! *6* *6*
    • To proto, že ona není JENOM super. Ona je mnohem víc než jen to :P
  • poraďte

hrala helena ještě někde čarodějnici kromě haryho pottera?? je mi hrozně povědomá ale nvm odkud..... pomozte pls
    • Re: poraďte

Nebyla to sice přímo čarodějnice, ale hrála Morganu ve filmu Merlin a vypadala tam dost čarodějně :o)
  • Suprová

Jako Bella je naprosto fantastická!! Je to moje nejoblíbenější postava v HP (a ze sem hodne velká fanynka!) a stvárnila ji naprosto úžasně!!! *14*
  • super

je to skvělá herečka!Sweeney todd a Harry Potter jsou dobré filmy a díky Heleně ještě lepší!!! *1* *1*
  • Nejlepší

Jedna z nejvýraznějších hereček všech dob, co se mého názoru týče. ona sice hraje škaredy a podivínky, ale ty role jsou nprosto dokonalé. at je to merlin, potter, sweeney todd....na ní jde poznat ta vnitří krása, at je to zpěv, hlas, krásné oči. její výraznost a herecký talent jsou pozoruhodné.. vlastně s timem burtonem a johnnym deppem spolupracovala na továrně na čokoládu, mrtvá nevěsta tima burtona, sweeney todd,... *4* Ale nepříde mi tam dotlačená, kvuli tomu, že s burtonem žije... je prostě talent... *3*
    • Re: Nejlepší

Ta se hold uměla vdát.Ale víš,že jí ve Sweeney Todd odmítli dát roli,že zpívá úplně příšerně,ale ona šla za učitelem hudby a tři měsíce trénovala,aby tu roli dostala.
      Talent má,to se musí nechat
      • Re: Re: Nejlepší

s tím učitelem zpěvu to udělala fakt dobře!Ale oni všichni za ním šli,ne? *7*
        • chalva7

Re: Re: Re: Nejlepší

skoro všichni *15*
  • best

Je to proste nejlepsi herecka na svete.role ktere hraje jsou ji prisite na telo.proste pro mne nejlepsi herecka *14*
  • :)

Ona je prostě úplně úžasná! Všechny role co hrála jí naprosto sedly a v HP je to moje nejoblíbenější postava a nikdo jiný by to nedokázal zahrát líp! :)
  • jackiesparrow

nej herečka

Helenu mám moc ráda!Strašně dobře hraje a je fakt sympatická =) je fakt úžasná!!! *14*
  • wendy92

Já taky souhlasím,

Helena je opravdu profesionálka, hraje výborně, hlavně Sweeney Todd byl fakt 1, s Timem Burtonem a Johnny Deppem jsou dokonalá trojka *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit