Přejít na výpis diskuzí

Helena Houdová

OSOBNOST 19.5.2007 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JE DOKONALÁ !

Je nádherná! Málo je takových! Škoda že jí przní Arab! Škoda krásné holky! *14* Ten Arab musí zmizet! *16*
  • Plzenˇanka

Helena Houdová je super! Hezká a pomáhá. Taky se narodila v Plzni.. tam já bydlím takže jsem hrdá že vyhrále taky jednou miss Plzenˇanka. MÁ SRDÍČKO NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ... A JE JEDNO JESTLI JE SYMPATICKÁ NE BO NE!!!! *4* a co třeba Sokolová? Vůbec jsem nikdy neslyšela že by pomáhala někomu.. a mnoho dalších!!! Proto Helenu obdivuji *3*
  • .. ty brďO.. .)

.. ona se menuje stejně jako já.. *1*
  • Nejkrásnější!!!

Jedna z mála nebo jediná MISS která hoodně uspěla v zahraničí a je pořád žádaná. Založila skvělou nadaci, peníze pro ni nejsou vše a radši by je rozdala. Jediná Misska která to dokázala. Na paty jí šlape Kuchařová, ale ta by to bez Miss world těžko dokázala. Helena nejde s těma dnešníma misskama ani srovnávat
  • Jablko nepadá daleko...

Děvče je velmi pohledné, myslím však, že její maminka (Venuše) byla ještě hezčí! *14*
  • Kozoroh

ona je stejný znamení jako já(kozoroh) *1*
    • Re: Kozoroh

no to je teda něco *1* *1* *1*
  • Proč?

Proč taková krásná, obětavá a ohleduplná mladá žena...vcelku i úspěšná...POTŔEBUJE HRAĆKU?
    *7*
    • Re: Proč?

jakou hračku???
  • ...

Myslím že je hrozně krasna...ale hlavně srdcem.... Nekdo kdo konečne pomáha tem co to potřebují a ne že o tom jen mluví... opravdu velky obdiv... *14*
    • Re: ...

... její názory projevené v rozhlasovém rozhovoru 28.5.2009 svědčí o zcela mimořádné osobnosti s mimořádnými schopnostmi a charakterem. To by byla poslankyně Evropského parlamentu.!!
  • ach:))

Je překrásná!!! *3*
    • Re: ach:))

cože?!!! to asi nemáš moc dobrej vkus, co? je to jedna z našich nejošklivějších missek!!!
      • Re: Re: ach:))

Ty Debil/ko nevíš co dělá pro ty ostatní a co nezáleží na kráse ne? *7* *5* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit