Přejít na výpis diskuzí

Helena Houdová

OSOBNOST 19.5.2007 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Helenka je Anděl

Já mam jenom pár slov:*4*Helena Houdová je jako KRÁSNÝ ANDĚL SESLANÝ Z NEBE k nám na zem.Já osobně Helenu obdivuji a je mi vzorem *4*
  • Jablko nepadá daleko...

Děvče je velmi pohledné, myslím však, že její maminka (Venuše) byla ještě hezčí! *14*
  • Nejkrásnější!!!

Jedna z mála nebo jediná MISS která hoodně uspěla v zahraničí a je pořád žádaná. Založila skvělou nadaci, peníze pro ni nejsou vše a radši by je rozdala. Jediná Misska která to dokázala. Na paty jí šlape Kuchařová, ale ta by to bez Miss world těžko dokázala. Helena nejde s těma dnešníma misskama ani srovnávat
  • .. ty brďO.. .)

.. ona se menuje stejně jako já.. *1*
  • make-up

No,bez make-upu je hoooodně v krizi...být jí,tak bez něho na ulici ani nelezu,lidi by se mohli polekat *1*
  • mazlicek.mischka

NIC MOC

Teda nic moc bez toho make-upu vypada hrozne. Kdyby tak vysla mezi normalni lidi tak se za ni ani nikdo nepodiva a nepozna ze je to nejaka celebrita. Kdyby se to melo srovnavat s normalnima holkama tak nektere vypadaji o dost lip nez ONA!!!!! *9* *9* *9* *9* *9*
  • mazlicek.mischka

NIC MOC

Teda nic moc. Bez toho make-pu vypada hrozne. Kdyby sla po ulici tak se za ni ani neotocim protoze vypada ne moc normalne ale priserne... nekdy sice na vzhledu nezalezi, ale.. modelky by meli byt prirozene krasne a ne aby kdyz se odmaluji aby vsichni kolem nich utikali *1* *1* *1* *1* *1* *1* *9* *9*
    • Re: NIC MOC

hej ona je suprova
  • je v poho

Na fotce bez make upu vypadá hrozně,ale to je OK,většina celebrit a modelek nejsou bez make upu žádný krasavice.
    Ale nalíčená je hezká a myslím,že je i chytrá narozdíl od většiny českých modelek.Nějaká Hanychová nebo Mašlíková jí nesahaj ani po kotníky,hlavně inteligencí a vystupováním.
  • syn

Heleně se narodil druhý syn Daveed zhruba před měsícem *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit