Přejít na výpis diskuzí

Helena Maršálková

OSOBNOST 10.2.2007 
22 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • úžas

Moc zdravím p.Helenu Krásná píseň Karlínský nábřeží jak mám špatnou náladu tak si tuto píseň pustím a nebo jak se naskytne příležitost nechám si jí zahrát na Country rádiu které poslouchán každý den jak jen mám chviličku volnou.MOC zdravím a přeji hodně úspěchů v životě.Zjistila jsem že jste KOZOROH jako já. *5* *13*
  • Zdravím

Ahoj fanklube. Děkuji za přivítání. Chceš, abych napsal, jestli mi u osobnosti něco chybí. To víš, že chybí. Byl bych rád, kdyby tam bylo víc fotek Heleny a nemusí být jen ze současnosti a i více informací. Já jsem starej čundrák, křtěnej Sázavou a lidi jako je Helena Maršálková mám moc rád a obdivuji je. Nemám možnosti, ani čas shánět tyhle věci jinak, než po internetu a tak jsem vděčný za každou informaci, nebo obrázek. Jestli mi někdo napíše, budu moc rád a těším se George
  • dotaz

Vážená paní, velmi mne zaujala vaše píseň
    Karlínské nábřeží, následně jsem zjistil, dotazem na CR, že je z CD Džínové lásky Heleny Maršálkové. Mohla by jste mi sdělit, kde jde toto CD zakoupit? Za sdělení předem děkuji. Zdravím a přeji Vám ještě hodně pěkných songů pro nás posluchače. Petr Petrů
    • Re: dotaz

Je mi líto,ale CD "Džínové lásky" už se nevydává a já jej bohužel nevlastním.Jsem ráda,že Vás "Karlinské nábřeží" oslovilo a jsem přesvědčená,že je i na některé z našich novějších CD.Skusím to zjistit.
      Díky za přízeň
      Vaše Helena
      • Re: Re: dotaz

Děkuji za odpověď. Můžete sdělit jakékoliv Vaše CD, které je k mání? Naštěstí Vás dosti často hrají na Country rádiu. Rád Vás poslouchám a nechci být odkázán na milost a nemilost CR. Přeji ještě hodně hezkých písniček. PP
        • Re: Re: Re: dotaz

Díky za zájem.Naše CD se oběvují většinou na festivalech a některých našich koncertech.Když se tam objevíte,máte možnost získat alespoň ta,která se ještě vydávají.Moc rádi Vás uvidíme.

Já i Pacifik se moc těšíme *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit