Přejít na výpis diskuzí

Helena Nováčková

OSOBNOST 14.9.2011 
39 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajko
    *14*
  • Helenka je moc sympatická slečna, film Saxána a Lexikon kouzel se mi líbil a její výkon také :-) Doufám že ještě hodně filmů natočí *3*
  • ty "malarockerko" ona to zahrála výborně. !!!
  • musíte tady psat že není dobrá herečka . a je hezká
  • helenka je výborná herečka a hlavně hezká skvěle to zahrála a mě se to moc moc líbilo takže výborná práce henko *14* *14* *14* *14*
  • MalaRockerka
    Neumí vůbec hrát..Nato že má jen jeden film vůbec hrát neumí! Lemra je.....I já bych to zahrála líp!
    • Ty krávo pytomá já sama jsem hrála v některých filmech a ne každá herečka to zahraje na poprvé výborně , přesně podle tvých představ . Ty jsi určitě neskušená a v žádnym filmu jsi nehrála tak tu neurážej mladou generagi i já jsem mladá ale to neznamená že někoho urážim jenom objasnuji situaci ... sama jsi to snad ani neviděla!!!!!!!!!!!! *16* *16*
    • umí hrát dobře *14* i když natočila 1 film.Ty malárokerko hahaha. *16*
  • anetinka.bouberlova
    I <3 you mas narozky jako já miluju den 27 a miluju mesic Březen *14* *14*
  • Tak nevím, tady http://diskuse.tiscali.cz/osobnosti/helena-novackova-928686/#sendform je datum narození 16.6.1998, nikoliv 27.3. 1998, jak se uvádí zde.
  • ajko
    Ahoj Helenka *15* čo robíš
  • Jsem možná jediná kdo si to myslí,ale Helena není dobrá herečka!Vůbec se mi ve filmu nelíbila,měli vybrat někoho jiného!Jsem ráda že jsem jediná kdo si to myslí,a že máš tolik obdivovatelů *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit