-
helena
Je to jedna z tech nejlepsich herecek na celym svete.C o sme se vsichni nasmali u Sllunce,seno... a jejich dalsi filmu je fakt skvela a nezapomenutelna! -
Paní herečka
Paní Helena byla velká a dokonalá herečka s velikým H. Moc na ní vzpomínám a pokždé když,jí člověk vidí hned je dobrá nálada.Važme si lidí jako byla ona,věřte mi už jich moc není. -
Pocta velké herečce
Helenka Růžičková byla velkou českou herečkou a škoda,že již není mezi námi.Její nejkrásnější filmovou rolí byla Anna Urbanová v Kachyňově TV seriálu Vlak dětství a naděje.Tady se projevil její obrovský herecký talent jak komediální,tak i dramatický.Byla nejen velká umělkyně,ale i vzácný člověk.Čest její památce a ať je jí země lehká. -
Helenka
Byla to dokonalá herečka se srdcem na pravém místě *4*
Snad se má tam nahoře dobře *3* -
Skvělá
Dokonalá herečka a dnes má svátek škoda že tu není . -
Vzdycky me pobavi...Skoda ze uz ne nebudou novy filmu,a muzeme jenom vzpominat ;o(
-
zivot a smrt
byla to ma nejoblinejsi herecka mnela jsem ji moc rada,je to smutny ze umrela. -
Skvělá
JoJo, Tato herečka s velkým H ,,,naše Helenka, ta nás tak uměla rozesmát *1* vzpomínám na ni jen v dobrém . -
Míra
Byla to opravdu jedna z nejlepších hereček v tý době a moc mi schází:-( *9* *9* -
neuveritelna herecka my cesi jseme hrdi ze jsme ji meli at zije
HELENA RŮŽIČKOVÁ *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*