-
Vážená, měla jsem o Vás lepší mínění. Dnes jste se vyznamenala při rozhovoru s panem Stropnickým. Průměrně vzdělaný člověk odpovědi p.Stropnického rozumněl, jen Vy ne. Bylo trapné, jak jste ho tlačila k odpovědi, kterou jste chtěla slyšet. Pan Stropnický je diplomat a bylo trefné, jak na Vaše otázky, které se opakovaly, reagoval. Co Vám tím chtěl říct si musíte domyslet - možná se Vám to povede.
-
- vymenit rychlo rozpravajucich mederatorov
- reč kvapná hov.. platná !!!!!!!!!!!!!!!
- RADIOZURNAL KAZDY DEN S VAMI treba opakovat max po 2-3 och minutach / teraz to je tak 500x denne / potom by to bolo 1500 x denne to by bol ten pravy bulvar !!!!!!!!!!!!!!!
- ste najhorsie radio na ceskom medialnom trhu
- prepinam na cesky rozhlas 2,na radiošoural som zabludil nahodou -
-
Helenka je nejlepšííí!!!
-
Naprostý souhlas, tato dáma je neštěstí Radiožurnálu. Naprosto neposlouchatelná osoba jak svým rychlým projevem, tak obsahem svých sdělení, skákáním do řeči atd. Asi má vzor v paní M. Jílkové.
-
-
helenka
abyste se nezbláznili, Helča je moje spolužačka ještě z gymplu a je pořád stejná jako tam, je super, jen ať koupí očima směje se jak blázen, aspoň není nuda, držím jí palce, -
Koulení
A to je přesně ono, co mi na ni vadí. Předklánění, koulení očima, nekontrolovatelné úsměvy(výbuchy smíchu).
Měla by to konsultovat s psychologem, jak se toho zbavit. -
-
Re: Koulení
Pořád lepší jak některé plechové moderátorky na Nově...mně se na Helenu kouká velice příjemně a jejímu stylu fandím. Krom toho její výřečnost a pohotovost je na nejvyšší moderátorské úrovni! -
-
Re: Re: Koulení
Přesně tak! Je super!! *1* *1* *1*
-
-