-
Emo Láska..=o**♥
Hello Kitty jE pRO mĚ jAKo pRo EMo mOc DůlEžITá KočIČKa mOje ZlaTÁÁÁ..HB-DaYY..=o** *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hodně štěstí
hezký narozky *14* *3* *5* *14* -
Re: Fůj trapárna
někdo seš tady asi uplně blbej!!!! -
Re: Re: OMG
a Hello Kitty je taky osobnost, stejně tak jako Simpsonovi -
Vše nej
Vše nej, Kiity! -
Hello Kitty
I když ani nevím co to je Hello Kitty,ale už jsem o tom slyšel tak všechno nejlepší :-) ;-) -
Kittynka je nejkys
jemi 13 let, a hello kitty miluju *14* *14* *14* *14* *14* mojí segře jsou 4,5 let a s hello kitty má uplně všechno :pyžamo,kalhotky,ponožky,trika,tepláky,náramky,sponky atd... no má toho teda požehnaně moc *14* *14*
Vše nej Hello Kitty *14* *14* *14* -
..
Jakože Kittyna má víc fans než nejmenovaný zpěvák?! Promiňte ale to je lepší než Sid Vicious ten nejmenovaný zpěvák?! -
Re: hm...
nejsme buzeranti .ti jsi tůlo,,,,,,,,,,,
mišo drže pusinku nebudem.jasni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *5* -
Hurbky
V tom jejim životopise je tolik hrubek, to snad neni možný *1* -
hm...
Vy všichni buzeranti,co si myslíte že je hello kitty trapná,tak držte hubu,trapní jste tu akorat vy. -
Re: ???
A proč má asi 504 lidí ve fanklubu?Pokud vím tak je známá. -
Re: OMG
Víš co,zavři si hubu,když se ti to nelíbí tak mlč! *16* *16* *16* -
XD
teda ty epizody jsou total trapas XD ale Hello Kitty je roztomila :) -
Re: HELLO KITTY
STRANKY JSOU MOC HEZKE *4* -
HELLO KITTY
HELLO KITTY JE SUPER POSTAVIČKA JÁ JÍ MÁM MOC RÁDA.MÁM JI TOLIK RÁDA ŽE JSEM SI JEJÍ OBRÁZKY DALAI NA SVOJE ESTRANKY PODÍVEJTE SE NA NĚ WWW.bambulka1.estranky.cz *4* -
Hello Kitty shop
Koukněte se na stránky www.hellogirls.cz
Jsme jediný kamenný obchod v ČR, e-shop samozřejmostí. -
Re: Fůj trapárna
Kecy???Ptal se snad někdo na tvůj názor??laskavě sem nelez a drž příště hubu!!! *8* -
Hello Kitty je nej.
Hello Kitty je sladká a roztomilá kočička!!!Jsem do ní blázen!!!Mucííík!!! *14* *14* *14* -
HELLO KITTY e-shop
Mrkněte do našeho nového e-shopu s oblečením a doplňky od HELLO KITTY - www.LOVELYshop.cz *3*