Přejít na výpis diskuzí

Hudson Leick

OSOBNOST 23.6.2008 
38 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IjonTichy
    No to víš že jo...i o tu druhou...to jsem tam dal schválně, jestli se na to chytí nějaká ryba...píšou sem vůbec Češi? Dle pravopisu to tak nevypadá...Komenský musí v hrobě rotovat...
  • jak si myslel to s tym ze je skoda ze je o tolik starsi a za oceanem ty ji snat chces pozadat o ruku nebo co.
  • kdys jsem tehdy na tv nova nekdy v devadesatymdevatym nebo tak nejak zhledla tenhle porad tak jsem ji neskutecne zavidela jak vypada vedela jsem ze ja tak ambnormalne krasna nigdy nebudu ale i tak ji preji vsechno nejlepsi ja vezim ze na svou fizickou krasu neni namislena a urcite je to skvela osobnost i povahovie
  • ja kdys jsem ji spatsil tehdy na televizni obrazovce tak se mi nechcelo vezit ze je to skutecni herecka ja normalne myslel ze je to nejaka pocitacovi animace ona byla tak neskutecne dokonala
  • Ona je tak nadherni kdyz jsem se divala na xenu jeste kdys mi bylo trinast tak jsem se nemohla na callisto vynadivat pripada mi tak neskutecne krasna
  • IjonTichy
    Ano, je skvělá, nejen fyzicky, i charakterově, zcela jistě se mohla vypracovat na herečku prvni kategorie, ale má zkrátka jiné priority. Škoda že je o tolik starší a za oceánem...
  • podla mna je ona nieco ako simbol zenskej krasy mislim tej fyzickej vsimnite si dokonalost jej crtov tvare nechapem ako sa taka krasna zena stala po seriali xena iba tretotriednou hereckou podla mna sa mohla stat akymsi simbolom devedesiatych rokov.
  • Všechno nejlepší k narozeninám.... *3*
  • Má narozeniny ve stejný den jako já... Callisto a Tinka se narodily stejně..=)
  • callisto miluju ale nechápu jak jí v jednom déle mohli dát jako démona ona vypadala děsně ale jak se pak stal tím andělem to bylo luxusní *3* *7* *15*
  • IjonTichy
    Jste skvělá herečka i osobnost, přeji vše nejlepší *14* *4*
  • Střípky

její oblíbenou barvou je purpurová, domácím mazlíčkem čivava Griffin (já snad na něj začnu žárlit :-D), na roli Callisto chvíli studovala kung-fu...kromě meditace, jógy a herectví se mimojiné věnuje i astrologii, tanci, podporuje nadace, namluvila postavy ve dvou videohrách...údajně má zčásti německé kořeny a na podzim by měla navštívit Prahu :-)
  • Hudson

Tuto herečku jsem objevil nedávno, seriál Xena nemusím, ale po náhodném zhlédnutí několika epizod i ukázek z jiných seriálů a filmů s jejím účinkováním musím přiznat, že krásnější holku (a k tomu ten hlas!) jsem snad ještě neviděl... *4* ...ještě sympatičtější mi navíc přišla jako převtělená Xena, tedy kladná postava...možná i kvůli tomu, čím se v osobním životě zabývá a celkově duchovnímu založení, čehož si na ní vážím...rozhodně má i na větší role, ale asi je skromnější než převážná část Hollywoodu...k nedávným narozeninám (OK, už to není holka *1*) jí dodatečně přeji vše nejlepší a ať pokračuje svou cestou dále... *3*
  • callisto

callisto je faktttt moooooc super je dost drsna je to muj vzor
  • Re: Callisto

Jj...
    Callisto je fakt boží...! *4* *5*
  • cara

=)

Callisto je nééj miluju jíí =))
  • Callisto

Já teď koukám zrovna na Xenu stáhla sem si to anglicky a ten její hlas no ona je úplně boží, ne postavu Callisto perfektně sedí všimněte si toho jak když mluví že nikdy nestojí v klidu vždy musí něco dělat s tělem nebo prsty. A hlavně ten její křik v Xeně no to nemá chybu a to když sem si pustila to video co je tady jak tam zakřičela úplně mě zamrazilo. Žeru jííí *4*
  • myrna

C.A.L.L.I.S.T.O.

Moje nej postava z Xeny je drasná a je nééééééééééééééééé ééééééééééééééj!!!!!! !

*14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit