-
WEBOVKY
MA HUGH V CECHACH TAKY NEJAKY STRANKY?? *7* *4* -
-
Re: WEBOVKY
noo.....asi jediný mám já *1* a to hughdancy.estranky.cz,tak se tam dyžtak podívej=)ale říkala jsem si,jestli byste o něm nechtěli udělat nějaký pořádný stránky,já chtěla ale neumím dělat takový ty designy a tak,tkaže kdyby nás ty stránky dělalo víc,tak by to bylo super ne??? -
-
Re: Re: WEBOVKY
KDYBYCH TO UMELA, POMOHLA BYCH TI S TIM, ALE JELIKOZ JSEM ANTITALENT NA TECHNIKU, BUDE TI S TIM MUSET POMOCI NEKDO JINY. NEMAS NEKOHO DOMA NEBO ZNAMEHO, KDO TO UMI? JINAK JSEM SE PODIVALA, TY STRANKY JSOU PEKNY. *3* -
-
Re: Re: Re: WEBOVKY
děkujuuu *3* .....ale chtělo b to ještě pořád trochu vylepšit....nj kdybych to uměla,ale já sem na vytváření stránek upe levá *1* -
-
Re: Re: Re: Re: WEBOVKY
Furt lepsi nez ja. *3* Bych se nezmohla ani na tohle.. *9*
-
-
-
-
-
...
vsetko najlepsie k narodkam! *14* -
Happy Birthday
vsecicko nejlepší k narozkám!pěkně to oslav a pozor na kocovinu :) *14*
Happy birthday! nice to celebrate and look for a hangover:) *14* -
Homosexual?
Pry ma byt udajne na kluky, vase nazory *7* -
-
Re: Homosexual?
No to snad ne!!!!! Já si myslím, že je to jenom blábol. vždyť už měl tolik holek..... *14* -
-
Re: Re: Homosexual?
Hugh???a na kluky???to je pěkná blbost,měl tolik holek a teď taky s jednou dost slavnou herečkou chodí,já myslím,že tím si prostě musí projít každej pěknej herec,to stejný se říkalo o spoustě herců,co sou teď největšíma proutníkama mezi herci,prostě je to takovej ten nováček v hollywoodu,takže se na něho bulvár vrhá a šíří o něm takový žvásty *16* -
-
P
Hugn a na kluky?tak to je pekna kravina!! *1* -
-
Re: P
Je ¨to nejnej herec.A chtela bych ho mocinky videt na vlastni oci! *14*
-
-
-
-
-
hughdancy.estranky.cz
ahojky *3* nechcu si dělat reklamu,ale udělala jsem český stránky o Hughovi,ptz mě celkem i štvalo,že všechno o Hughovi je v angličtině a česky nic,tak sem tak dyžtak pls podívejte,už sem o něm nazhromáždila celkem dost věcí *3* ,a kdybystě měli ňákej nápad jak ty stránky vylepšit nebo ták nějak,tak mi pls písnětě na e-mail,díky mooooooc,mějte se *4* -
Viděla jsem ho jen v jednom filmu - zakletá ella hrál tam moc suprově *1*
-
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NEKDY NA VLASTNI OCI??? *14* *14* *14* -
-
hughdancy.estranky.cz
a v tom bathory hraje nějakou malou roli??? -
-
Re: hughdancy.estranky.cz
NE, HRAJE JEDNU Z HLAVNICH ROLI, OSUDOVOU LASKU CACHTICKE PANI - ITALSKEHO MALIRE CARAVAGGIA... *3* *14* -
-
Re: Re: hughdancy.estranky.cz
Já jsem naprosto v úžasu..... Kde na tyhle věci chodíte??? Nikde nic nenacházím ať se snažím jak chci.Já jsem Čachtickou paní četla a moc se mi líbila. Určitě si na filmové vydání zajdu ..... Taky když tam hraje Hugh záhadného muže, to si prostě nenechám ujít..... *14* -
-
Re: Re: Re: hughdancy.estranky.cz
jj...ˇjá tu knížku teď taky čtu a je to fakt mazec,už se těším do kina
*14* -
-
Re: Re: Re: Re: hughdancy.estranky.cz
TAKY DOUFAM, ZE JIM TEN LEDEN UZ KONECNE KLAPNE *3*
-
-
ALE ON TAM NEHRAJE HUGH DANCY, ALE HANS MATHESON!! *5* O NEM JSEM VSECHNO TOHLE PSALA. *3*
-
-
Re: Re: hughdancy.estranky.cz
jee...kde bereš ty informace,nechceš se mnou mít fakt ty stránky? *3* *1* -
-
takovýho člověka jako seš ty bych potřebovala jako sůl,já se na těch stránkách nezmůžu skoro na nic *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hughdancy.estranky.cz
NOJO, ALE JA JSEM SPIS NA INFORMACE PRES HANSE, VIS. *3*
-
-
-
-
-
Re: HANS MATHESON:)))
bohužel ne,ale byl před rokem v český republice,v karlových varech,tak mě mrzí,že sem to propásla *9* ,ale tehdy sem ho ještě neznala.... *9* ...tak někdy příště *1* -
-
Re: Re: HANS MATHESON:)))
ON TU PRED ROKEM PRAVE NATACEL "BATHORY", TAKZE K VIDENI BYL VSUDE MOZNE, VCETNE SLOVENSKA. ON TU VUBEC STRASNE MOC UZ CASTO NATACEL, ASI UZ SESTKRAT. *3* TAK SE NAM SNAD NEKDY JESTE POSTESTI, ZE V BUDOUCNU NA NEHO TREBA NARAZIME. *3* *4* URCITE MA PRIJET NA PREMIERU "BATHORY", TA ALE BUDE AZ PRISTI ROK V LEDNU, ZAS TO POSUNULI.. *9* *14* -
-
Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
Jeja, já si taky myslela, že tu byl jen v Karlovej Varech. Jsem hodně málo informovaná. Vůbec jsem netušila, že tu byl tolikrát........... Třeba se mu tady líbí *3* . No tak to jsem zvědavá, jestli na tu premiéru přijede. Možná se nám poštěstí a někde ho uvidíme.Doufám, že jo...... Moc děkuju za novinky (pro mě novinky)... *1* -
Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
...fakt jo??a já myslela,že tady byl jenom jednoua to na tom festivalu v karlových varech=)to je skvělí,už se těším až bude ta premiéra bathory *14* to je českej film ne???myslím.. -
-
Re: Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
PRO TVOU INFORMACI ZDE NATACEL TYTO FILMY:
LES MISERABLES(BIDNICI)1998;
CANONE INVERSO - MAKING LOVE Z ROKU 2000;
THE MISTS OF AVALON(MLHY AVALONU)2001;
DEATHWATCH(MRTVA HLIDKA)2002;
DOCTOR ZHIVAGO(DOKTOR ZIVAGO)2002;
COMFORTABLY NUMB Z ROKU 2004;
...A LONI BATHORY. *3* JE TU UZ SKORO JAKO DOMA. *1*
BATHORY VZNIKLO V KOPRODUKCI SLOVENSKA, CESKE REPUBLIKY, MADARSKA A VELKE BRITANIE. *3*
A SPATNA ZPRAVA JE TO, ZE NA PREMIERU SI JESTE PEKNE POCKAME. KVULI TOMU, ZE BLBI ANGLANI NEDOKAZALI KVALITNE VYROBIT ZVUK SE PRESUNULA PREMIERA NA 17.LEDEN 2008. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
jee.....a já myslela,že tady byl jenom v těch karlových varech *1* ...tak díky za informace *3*
-
-
-
-
-
-
V seriálu Hannibal je naprosto úžasný! Takový slaďoušek *14* *1*
-
???
to to je forum ci hanse nebo hugha *7* -
-
Re: ???