Přejít na výpis diskuzí

Hugh Jackman

OSOBNOST 31.12.2006 
190 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • slovensko

tento herec je najuzasnejsi clovek na svete!!!!! je krasny, krasne hraje a je velmi zlaty!!!!! strasne ho zboznujem a chcela by som aspon jeho podpis, ale mam pocit ze to sa asi nestane:(((( ale to nic aj tak ho najviac milujem zo vsetkych vas!!!!! *14* *14* *4* *3* *1*
  • .

já taky musim uznat, že je to pěknej borec :o) *4*
  • Já zbožnuju hugh....Je skvělí a má boží tělo kéž bych ho tak mohla vidět......... *14*
    • V jedné větě máte hned 2 velké chyby! Ve slově skvělý v jednotném čísle rodu mužského se píše "y", protože je to podle vzoru mladý. Ještě vám tam chybí čárka před slovem kéž. Ale jinak s vámi souhlasím, je to skvělý herec. *1*
  • Hugh

Já ho teda mám taky ráda,ale nejradši ho mám v X-manovi a mám ráda to jeho obočí-jak ho krčí *1* -je to holt kus chlapa *1* taky bych chtěla ty jeho drápky *1* *1* *5* *3* *4* *5* *4*
  • Krásných 40

Dnes je panu Jackmanovi 40 let.Je to dobrý herec.Mám ho docela rád.Dobrý byl třeba ve filmu Kate a Leopold.Tak Happy Birthday!
  • reazi94

On?-->Nejkrásnější :o*

Hugh je pro mě ten nejlepší z nejlepších :o) Filmy s nim sou víc než úžasnž :o* Miluju ho *14* *14* *14* *14*
  • nosferatu

uzasny

je uzasny,je bajecny,je vynikajuci a krasny...ja som z neho uplne mimo..a to telo..fuha..v hociktorom filme je neuveritelny a nadherny...zboznujem ho. *1*
  • juve

BIRTHDAY!!!!!!!!!

Všechno nejlepší k narozeninám!!!!
  • Ještě hrál v "Ocelová pěst" :) tam byl vážně dobrý ;)
  • hugh neboli x-man

hoj lidicky jdu pochvalovat hugha jak to tu delame v poslednich par dnech jsem se koukala na x-man a je to nejhusci fakt to miluju ale co ted dali do kin to promminte plo me je to propadaka vite proc protoze bez x-mana to neni x-man teda pro me je x-man hugh takze bez hugha neni x-man nic opravdu propadak ale huhu si fakt hrozne moc sexy az s toho nemuzu *1* *1* *14* *5* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší