Přejít na výpis diskuzí

Hynek Bočan

OSOBNOST 20.1.2013 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Bočane,
    Vy jste se snad zbláznil.
  • K tomu se snad ani nemá cenu vyjadřovat snad je to stářím pánů Stránského a Bočana. Asi si neuvědomují že Zdivočelá země bez Dejdara
    je nekoukatelná.Ale můžou točit třeba se Schwarzenbergem to je skvělý
    komik.
  • Pane Bočane, napsat vážený by mě bylo proti mysli. Doposud se mji vaše práce líbila a uznával jsem Vás. Po vašem poslerdním exempore bych o vás ani neočistikl boty. Jste ubožák, který raději podporuje člověka který je čech jako já papuánec, člověka spojeného s dnešní vládou darebáků, kamaráda Kalouska !! a člověka jehož rod získal velkou část majetku po Bílé hoře. To chcete vrátit se před rok 1980. Určitě se hlásíte k odkazu T.G.M. ale jen hubou. Masaryk seš umusí po výrocích řady rádoby umělců ( komediantů) obracet v hrobě.
  • Ve slavnostně vyzdobeném Vladislavském sále , kde po obou stranách visí vlajky s hákovými kříži,přijímá Bočan z rukou říšského protektora Schajzeberga vyznamenání železné kamery..
  • Pane Bočane pokud jste tohle myslel vážně,že nebudete spolupracovat s p.Dejdarem na základě jeho svobodného rozhodnutí o volbě prezidenta a není to nějak překroucené,tak to jste hodně šlápl vedle.To vám není hanba???
    Nezavádějte tu to co už jsme jednou zažili.Bolševický teror!!!
    • Tak překroucené to přece jenom je.Scénárista Stránský toto prohlášení napsal i za Hynka Bočana.Ten prý o tom nevěděl.V tom případě se omlouvám p.Hynku Bočanovi.Pan Stránský to prý řekl ve vzteku.No ve svém věku by p.Stránský měl vědět co vypustí z huby.
  • Pane Bočane, ani v 74 letech nemáte právo diktovat, jak má kdo myslet a jaké má mít názory. Je mi 56 let, tiohle už jsem zažil na vlastní kůži, že mi chtěl někdo - tenkrát rozumově na úrovni hmyzu - diktovat, jak mám myslet a komu mám fandit, ..... Vy jste nemohl režírovat Zdivočelou zemi, protože jste naprosto nepochopil, proti čemu vlastně myšlenky bojovaly. Lituji Vás starý pane a doufám, že Vám aspoň někdo odpustí - já ne! A když začnete kádrovat, já si Vás najdu a plivnu Vám do tváře!
    Jo a nejsem anonym - L.Hladký, Brno
  • Od dvojnásobného signatáře Anticharty to sedí !
  • Přidávám svůj souhlas k předchozím příspěvkům - tohle Vaše gesto ukončit spolupráci s Dejdarem kvůli jeho podpoře Zemana pokládám za ubohé, zahořklé, nesprávné a nespravedlivé. Jaký to paradox, že právě Vy, pane Bočane, takhle ignorujete principy demokracie! Nezdá se Vám? Proč tedy točíte takové seriály, když je pak vlastním příkladem naprosto znehodnotíte? *8*
  • Pane Hynku Bočane, i díky vám dostává pojem jako demokracie a svoboda projevu pěkně NA ZADEK ! Zase se vracíme před rok 1989, kdy se za svobodně vyřčený názor vyhazoval z práce .... Chce se mně z vás zvracet !
  • Netušil jsem, že je možné dnes pro politický názor přijít o práci. Hysterie Vám zatemnila mozek Jednáte jako za totality! Stal se z Vás komunista nebo fašista ?
    Nedovolme aby nám někdo vzal demokracii !!!
    Jan Karel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit