-
Ice Cube
Ice Cube je frajer. On je podle mě raper s velkym R. Ty jeho hity ať už od N.W.A, Westside Connection nebo sólo jsou nesmrtelný. Jeho koncert v Čr byl to nejlepší co jsem zažil. *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Ice Cube
Ice Cube, je muj styl , muj kazdodenni rytmus zivota!!! Zdravim kazdyho kdo byl na nem v Praze, West. forever...
Peace MM... Choutis *5*
-
-
cus
cus sem tu novej člen a myslim ze ice cube je skvelej kdyby ste chtel nekdo spratelit napiste mi vzkaz a napisu vic tak pa -
-
Re: cus
Mno s tim Ice Cubem mas pravdu....ale ted pujdeme mimo ice...a prejdeme na druhou cast tveho textu....chtel bych se s tebou seznamit....:-);-)
-
-
O´Shea Jackson
Každej kdo čet minimálně jeho životopis ví, že toho docela dost prožil, každej kdo slyšel aspoň pár jeho písniček ví, že je dobrej raper a každej kdo viděl nějakej jeho film ví, že je i dobrej herec!!! *5* *5* -
BOREC
JE TO BOREC A SPÍVAT UMÍ A JAKO HEREC JE TAKY DOBREJ A JE TO MUJ IDOL... -
ICE CUBE
rapper na nic,neumi zpivat a jeho hudba je o nicem,jedine co umi je vyfotit se doutnikem v pysku a hrat si na frajera ale je to velke hovno!! *13* -
-
Re: ICE CUBE
ty vole di se vysrat.....ma mrte pisnicky ty zkurvysyne...=) -
Tak se s nim porvy a uvidíš jakej to je frajer!!!!! west forever *5* *5* -
tomas glaco:
ya muthaphukkin bitch str8 outta hell Ice Cube je společně s Dr. Dre nejlepší žijící rapper na světě! ty si vymaštěnec jak je West Coast veliké! Běž si poslouchat tu svoji sračku a neser se do rapperů světového formátu, hňupe! Když nevíš, o čem mluvíš, tak to ani nevyslovuj! *16* *13* *13* -
co ti oněm víš zmrde zasranej pod vyřidime si to -
Je videt ze vis o pocatku i o prubehu rapu velky h**** vid, ztrat se *1* -
seš upa vylizanej vid ice cube si myslim nahodou ze umi dobe zpivat a ma nadherny pisnicky napriklad:why we thugs no ses proste debik fakt ale ze to sem vubec pises nechapu nazdar -
drž hubu zmrde je dobrej jak svin *10* -
A zpívat neumí, to máš pravdu...
Ice Cube umí jen rappovat, a to kurevsky dobře... *14* -
-
Re: Re: ICE CUBE
eqip ma pravdu Ice Cube je nejlepsi zpevak a taky dobry herec *1* *5* *16* *15* *5* -
Re: Re: ICE CUBE
zdar...je pravda ze IC neumi zpivat..kdyz rapuje...si chtel nachvili zahrat na chytriho pritom se udelal jeste vecim debilem *1*
-
-
A co umíš Ty, sráči? Akorát tak kritizovat. Až dokážeš to, co IC, tak přijdi a pak se můžeme bavit na úrovni... *13* *16* -
víš hovno ty kokote,ice cube je legenda ty pičo *8* *5* -
di se vysrat kreténe
-
-
O´Shea Jackson
Ice Cube! The best raper! A Raw Footage, jeho nejlepší album !!! *5* -
hmmmm
ice cube je muj druhy nejlepsi rapper *5* -
-
Re: hmmmm
*1* *1*
A co jako?
IC je tvuj druhej nejlepsi raper...a co do prdele?
Nikoho to nezajma:-D -
-
Re: Re: hmmmm
di do prdele je tu mnoha slabych přispěvku a ty zrovny utočiš na mě di do prdele *13*
-
-
-
ice
ice cube - smoke some weed je best mp3 -
Craig Jones
Mně se líbí Pátek-to je den,Další hroznej pátek atp.Tam je Ice Cube dobrej.Taky stojí docela za zmínku Už tam jsme? a Dům snů(Nick Person). -
ice cube
jeto frajerysta proste muj good idol a je dost dobrej reaper a herec fandim mu *5* *3* *3* *5* *16*