-
Igor je nejlepší v partičce, miluju jeho upřímnej smích. A je to fakt skvělej herec:-)
-
-
Souhlas =))
-
-
Juuu...I Love you... *2*
-
Dvojčátka
Igore, gratuluji k dvojčátkům, která čekáte s ženou. -
Divadlo
Zajděte si na něj do divadla Na Zábradlí na Cestu hořícího muže, je tam naprosto fantastický. -
Na zábradlí
Igor Chmela hraje v Divadle Na zábradlí úplně skvěle.Chodím tam často a určitě to všem doporučuju,že to krásný zážitek.Je sexy a výborný herec.Dokáže zahrát jak ředitele v Ordinaci,tak feťáka v Pravidlech lži.Je skvělý!!! *14* -
Soukromé pasti
exceletní herec, potěšil mě i svojí účastí na projektu Soukromých pastí, kdy hrál ve třetím díle - kdo neviděl doporučuju shlédnout na http://archiv.nova.cz -
Ředitelé
Ve hře Ředitelé (Na Zábradlí) má takový sexappeal, že jsem chvílemi nedokázala zvednout oči a dívat se na něj, když mluvil *8* -
...
V Karamazovech hraje úžasně, ona i samotná postava v knize je hodně zajímavá. Pravidla lži - k tomu nemám co dodat. Jak tam v pololehu ''čučí do blba''. A v divadle jsem ho viděla ve hře Oblomov. To je taky bez diskuze. Bohužel je vždy zastíněn Ivanem Trojenam. Ale děkuji, Igore! -
Děkuji
Děkuji Vám , že jste tak krásně zahrál Ivana v Karamazovech. Díky této roli jste u mě velmi stoupl a na Pravidla lži (které se mi konečně podařilo sehnat) jsem se na Vás již vyloženě těšila. Doufám, že se mi jednou podaří vidět vás hrát na divadle.