-
yeh=P
Zdarec...Igor je mocka hezkej zpěvák a má krásnej hlas...Byla sem na koncíku No Name a byl upa suprovej!!!No Name je best kapela *15* *15* *15* -
No Name je upe nej kapela na světě
No Name mam mocinky ráda. Nejlepší jsou ty Igorovi taneční kousky. Igor je mocinky příjemný. Celá kapela je skvěličká. Ale škoda je že nedělají koncerty aji v Opavě. *9* *4* *14* *14* *3* *15* -
no name
juuj Igor... jak na koncertech tak ve slovenským slavíku byl supr. Líbí se mi hodně jeho texty a líbí se mi ještě, když zpívá tak u toho dělá různý vtipy.. No Name prostě forewer... *4* -
Igor :)
Igor je vážně mooooc super a hlavně velkej vtipálek a sympaťák!!! *14* *4* A vůbec celý No name jsou skvělá skupina, maj výbornou jak hudbu, tak hlavně i texty. Paráda, moc jim fandím!!! *3* -
Igííí
Igorek je úplně nejvíc sympatickej človíček a navíc je to děsnej frajer .. *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Love
Taky je mám moc ráda.i *4* -
Love
Miluju No name *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
No name jsou skvělá skupina
No name jsou skvělá skupina.Miluju je *14* -
NO NAME
I NO LOVE NO NAME, YES ! -
NO NAME!!
JJ....!!NO NAME je nejbestovnější skupina jakou znááám!!!;) proste vsichni od nich jsou nejlepsi typci jake znam...a Igor toe nejlepsi šoumen na světě!!:)jsou prostě supr ultra nejlepsi!!! -
noname 4ever
No Name - mega sqělá kapela. I LOVE *14* *14* Úpa bezkonkurenčnííííííííííí *3* *4* *15* *1* *3* *4* *14* -
No name
Kluci jsu fak moc skvělí . mam je mooooooooc rada *14* *3* -
I love No-Name! *14*