-
PŘÁNÍ
MILÁ IVO !!!
PŘEJÍ VÁM MNOHO ŽIVOTNÍCH ÚSPĚCHŮ A HODNĚ ZDRAVÍ !!!
VÁŠ FANOUŠEK JIŘÍ *3* *1* *15* *14* *15* *1* -
MUŽI VÁS ZBOŽŇUJÍ !!!
*14* *4* *14* IVO! *4* *14* *14*
VĚTŠINA MUŽŮ U NÁS NA SEVERNÍ MORAVĚ VÁS ZBOŽŇUJE !!! *14* *4* *14*
JÁ,OSOBNĚ BYCH VÁS CELÝ DEN NOSIL NA RUKOU !!!
IVO, PŘEJÍ VÁM I VAŠÍ RODINĚ MNOHO KRÁSNÝCH DNÍ DO BUDOUCNA A VELMI VELKOU ODOLNOST A TRPĚLIVOST VŮČI RŮZNÝM ŽIVOTNÍM NÁSTRAHÁM,TZN.VŮČI ZÁVISTIVÝM LIDEM,KTERÝCH JE BOHUŽEL VŽDY KOLEM ÚSPĚŠNÝCH DOST !!!
*3* *15* *4* *1* *15* *1* -
Závist !
Je nádherná, má překrásné rty *4* -
GRATULACE
IVO,
BLAHOPŘEJI VÁM K TAK KRÁSNÉ DCEŘI, KTEROU JSEM TEPRVE NEDÁVNO MOHL SPATŘIT. HODNĚ ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO ŠTĚSTÍ PŘEJÍ CELÉ VAŠÍ RODINĚ !!!
*15* *1* *14* *4* *14* *15* *1* -
best
Iva si myslim že je nejhezčí dáma v naší malé ČR. Krásné psí oči mě naprosto dostávají,být chlap už se jí snad dvořim *14* -
POZDRAV
IVO!
Na posledních fotkách jste fakt nádherná!!!GRATULUJI !!! *4* *4* *4* -
IVA JE SUPER !!!
IVO,
na posledních fotkách jste nádherná žena !!!
Gratuluji Vašemu partnerovi, zároveň trochu závidím !
*3* *3* *3* *5* *4* *4* *4* -
Nádherná žena !
POSLEDNÍ FOTKY S VÁMI IVO, TO JE PROSTĚ NÁDHERA !!!
Honza
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
IVO JSTE NÁDHERNÁ !
IVO,JSTE POŘÁD NESKUTEČNĚ NÁDHERNÁ!!!PŘEJÍ VÁM A VAŠÍ RODINĚ HODNĚ ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ !!!
*4* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *4* *3* *3* *15* *15* *15* *3* -
Přání
Milá Ivo
Všechno nejlepší k tvým narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* -
-
Re: Přání
Milá Ivo !
Přejí Vám všechno nejlepší k Vaším narozeninám!!!Hlavně hodně zdraví,lásky,peněz,štěstí,ús pěchů v každodenním životě a krásnou a pohodovou rodinu!Také Vám Ivo, moc přejí dost dobrých lidí kolem sebe každý den !!!
Váš fanda Jiří. -
MILÁ IVO !!!
PŘEJÍ VÁM VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM ! PŘEJÍ VÁM HODNMĚ ZDRAVÍ,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,ÚSPĚCHŮ ,PENĚZ,HODNĚ ŠŤASTNOU RODINU A MNOHO ODOLNOSTI A TRPĚLIVOSTI V KAŽDODENNÍM ŽIVOTĚ !!!
VÁŠ FANDA JIŘÍ. -
-
Re: Re: Přání
Milá Ivo!
Přejí Vám všechno nejlepší k Vaším narozeninám!Hlavně hodně zdraví,lásky,štěstí,peněz,š
-
-
Přidávám se k
-