-
OBDIVUJI VÁS !!!
Milá IVO !
Obdivuji Vás strašně moc! Tak dokonalou postavu jsem už dlouho neviděl!Přejí mnoho úspěchů a štěstí v životě !!!
John *5*
*3* *14* *3* *15* *14* *14* *14* *15* *3* *14* *13* *15* *4* *15* *13* *15* *14* *15* *14* *15* *14* *15* *14* *15* *14* *15* *14* *3* -
IVUŠCE !
MILÁ IVO!
POSÍLÁM MNOHO POZDRAVŮ A PŘÁNÍ VŠEHO NEJLEPŠÍHO VÁM A VAŠÍ RODINĚ !!!
JIŘÍ
*3* *15* *3* *15* *14* *14* *14* *15* *3* *15* *1* *13* *4* *15* *4* -
PŘÁNÍ
MILÁ IVO !!!
PŘEJÍ VÁM MNOHO ŽIVOTNÍCH ÚSPĚCHŮ A HODNĚ ZDRAVÍ !!!
VÁŠ FANOUŠEK JIŘÍ *3* *1* *15* *14* *15* *1* -
Přání
Milá Ivo
Všechno nejlepší k tvým narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* -
-
Re: Přání
Milá Ivo !
Přejí Vám všechno nejlepší k Vaším narozeninám!!!Hlavně hodně zdraví,lásky,peněz,štěstí,ús pěchů v každodenním životě a krásnou a pohodovou rodinu!Také Vám Ivo, moc přejí dost dobrých lidí kolem sebe každý den !!!
Váš fanda Jiří. -
MILÁ IVO !!!
PŘEJÍ VÁM VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM ! PŘEJÍ VÁM HODNMĚ ZDRAVÍ,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,ÚSPĚCHŮ ,PENĚZ,HODNĚ ŠŤASTNOU RODINU A MNOHO ODOLNOSTI A TRPĚLIVOSTI V KAŽDODENNÍM ŽIVOTĚ !!!
VÁŠ FANDA JIŘÍ. -
-
Re: Re: Přání
Milá Ivo!
Přejí Vám všechno nejlepší k Vaším narozeninám!Hlavně hodně zdraví,lásky,štěstí,peněz,š
-
-
Přidávám se k
-
-
MUŽI VÁS ZBOŽŇUJÍ !!!
*14* *4* *14* IVO! *4* *14* *14*
VĚTŠINA MUŽŮ U NÁS NA SEVERNÍ MORAVĚ VÁS ZBOŽŇUJE !!! *14* *4* *14*
JÁ,OSOBNĚ BYCH VÁS CELÝ DEN NOSIL NA RUKOU !!!
IVO, PŘEJÍ VÁM I VAŠÍ RODINĚ MNOHO KRÁSNÝCH DNÍ DO BUDOUCNA A VELMI VELKOU ODOLNOST A TRPĚLIVOST VŮČI RŮZNÝM ŽIVOTNÍM NÁSTRAHÁM,TZN.VŮČI ZÁVISTIVÝM LIDEM,KTERÝCH JE BOHUŽEL VŽDY KOLEM ÚSPĚŠNÝCH DOST !!!
*3* *15* *4* *1* *15* *1* -
NÁDHERNÁ ŽENA!!!
*4* IVA KUBELKOVÁ JE OPRAVDU MOC KRÁSNÁ ŽENA. *4*
IVO,PŘEJÍ VÁM A VAŠÍ RODINĚ VŠE NEJLEPŠÍ,AŤ SE VÁM HODNĚ DAŘÍ!!!
VÁŠ FANOUŠEK JIŘÍ *3* -
-
Ivuška
Ivča je ta nejnádhernější kost,kterou jsem kdy viděl.Je to prostě překrásná žena kterou chce každý muž. *14* *14* *14*
-
-
GRATULACE
IVO,
BLAHOPŘEJI VÁM K TAK KRÁSNÉ DCEŘI, KTEROU JSEM TEPRVE NEDÁVNO MOHL SPATŘIT. HODNĚ ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO ŠTĚSTÍ PŘEJÍ CELÉ VAŠÍ RODINĚ !!!
*15* *1* *14* *4* *14* *15* *1* -
best
Iva si myslim že je nejhezčí dáma v naší malé ČR. Krásné psí oči mě naprosto dostávají,být chlap už se jí snad dvořim *14* -
princezna
Hej lidi ona je tak pieknáááá !
Potkala sem ji s kočárem na Václaváku, tý to tak seklo! Všechny zbytečný kilogramy po porodu shozeny a vypadala mladší než já(21) Má nádhernej vobličej a měla krásný šatky ! Tý ani to dítě nezabrání aby se kolem ní motali a vzdychali chlapi ! -
těhotná
Ivě bříško moc moc sluší, hned má víc šťávy, mimčo jí přeju. Je to úžasná a dokonalá žena jak má být !