-
Nejlepší český herec!
Pane Trojane, jste nejlepší český herec současnosti, dokážete zahrát úplně cokoliv a jsem moc ráda, že jste letos získal cenu TýTý. Je vidět, že si český divák konečně uvědomil, kdo je ten opravdu nej. Samozřejmě Vás také obdivuji jako dabéra. Miluju seriál
24 hodin a Kiefera Sutherlanda. To, jak tohoto také výborného herce dabujete je pro mě opravdová lahůdka. Bravo, bravo. Mějte se hezky a ať se Vám daří v kariéře i ve Vašem osobní životě. -
Václav
Zdravím, včera jsem viděla "Václava" a musím vám poděkovat za dojem, který mám po tomto filmu. Je to nakonec smutný příběh, ale ve vašem podání jsem se bavila a musím dodat, že jste podal bravurní herecký výkon.Děkuji. -
Pro Ivana
Pan Ivan Trojan je pro mě herec s velkým H. Jsem ráda, že vyhrál Českého lva jako nejlepší herec, protože On si to opravdu zaslouží, v současné době nemá konkurenci. Navíc má úžasné charisma, krásné oči. Už se těším na další filmy s ním. -
Ivanovi
No, a pak jsem se kouknul zpátky na ostatní příspěvky............nicméně pozvání platí, blahopřeji, momentálně jsi určitě nejpřesvědčivější!!!!!!!!!!! . tvůj velký Fanda(s malým F).r -
ivaclovi
Václava jsem viděl 1.3.2008. v Minikinokavárně v Ostravě.(trefa)Jsem z Ostravy, ale ani sekundu jsem nepochyboval, že to vyhraješ, Vašku. Bravo!!!! Zvu tě na Colours of...............course nezávazně.R+Succeeeeeeeeees -
il bruco
Dobrý den :-)
Jsem Vaše obdivovatelka.Kdybych byla muž smekla bych klobouk.Jsem žena a mám Vás v srdíčku,které buší pro Vás.Jste úžasnej člověk se šlechetným srdcem a krásnýma kukadlama,pan herec.Přeji mnoho krásných rolí!!!S pozdravem Vaše obdivovatelka Ilona *4* -
pozdrav
Ahoj Ivánku, moc tě zdravím. Veronica -
Kevin Spacey's resemblance
dobrý den pane Trojane,nemám odhavu Vám tykat...jste pro naši republiku a hlavně pro mě natolik ohromná osobnost asi jako tajemný a dokonalý Kevin Spacey pro severní ameriku...držím Vám všechny palce,viděl jsem od Vás všechno...zatím jsem neměl to štěstí Vás potkat osobně.Jste skvělý herec,Václava se Vám podařilo zahrát grandiozně...děkuji,vydržte prosím.Honza,33 *4* -
iwánek
iwánek je postě the beeest herec...
a wšechny filmy s nim sou dobrý,ptž je v nich on *4* *14* *14* -
herec s velkým H
Jste můj nejoblíbenější český herec.Strašně moooc Vám faním!!!Miluju vaše filmy Anděl páně,Smradi,Samotáři a Jedna ruka netleská.Opravdu moc vás obdivuju.Jste herec s velkým H!!!!!!!!!! *3* *14* *3*