-
Hledám
Ivane,je mě jasné,že to bolí,špatně jsi to odhad. I to se v životě stává.Mam nějaké pastviny,jsem ochoten koupit ještě ovce.Hledám někoho,kdo by se staral.Tebe ale nechci,nevíš o někom.Ani nemusí mluvit moc česky. -
ve filmografii mi neco chybí
Autorovi stránky: předpokládám, že filmografie se nevytváří jako diskuse nějakým Přidej... Nevím, jestli mezi uvedenými filmy je nějaký, kde hrál Ivan Vyskočil hlavní roli, a film Mladý muž a bílá velryba byl navíc docela dobrý a on to docela dobře hrál, v podstatě jediný, kde si ho opravdu pamatuju, takže se divím, že v jeho filmografii není uveden. -
Uvolněte se...
No co co cooo? :-) Mě se líbila! Doma bych jí sice nechtěl, ale přátelé - je to SHOW a ona se v ní umí pohybovat... ;) :D Je to prostě unikum, nevidím na tom nic trapnýho, nebo za co by se bylo třeba stydět. :) Uvolněte se, přátelé... ;) :) -
Re.
Možná být to pořad po 22.hod,tak by si jí Kraus vychutnal víc.I tak to byla zábava. -
Dobrý den,svým postojem a článkem na PL jste mě opět potěšil. Děkuji, že i mezi herci je (byť ojediněle) selský, zdraví rozum:-) děkuji. Průšová
-
Pane Vyskočile,
jsem velmi rád, že se na kulturní frontě najde ještě osobnost, herec s chladnou hlavou a přehledem,který nepodléhá emocím, aby se připojil k pseudodemokratům, kteří nehodlají akceptovat demokratické výsledky voleb v naší zemi a ve snaze jakéhosi boje za svobodu a nezávislost se nechají vmanipulovat do pozic "užitečných idiotů" . Velmi oceňuji a zřejmě nejen já, že jste dokázal veřejně komentovat "chodce", kteří sprostě odešli z inaugurace p. Zemana, prezidenta republiky, čímž se sami zařadili do kategorie osob, kdy i obyčejný občan - volič, ví do jaké.
Vždy jste byl velmi dobrý herec, v dnešní době jste navíc určitě nejem u mě stoupl v ceně tím, že jste nazval věci pravým jménem, což se dnes tzv. nenosí a nositelé těchto názorů jsou ze strany jistých osob, stran a médií velmi kritizováni.
P. Vyskočile, přeji Vám pevní zdraví a stále důvod k úsměvu.. -
-
Vali, nic lepšího jste nemohl(a) napsat, plně s Vámi souhlasím a také přeji panu Vyskočilovi hlavně zdraví a pohodu .
-
-
přání
Milý Ivane
Přání k Vaším narozeninám-všechno
nejlepší,h lavně zdraví,hodně lásky,
štěstí a dostatek sil do dalších
let. *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
žena
Ivane není ti už někdy za tvou ženu trapně,to co předvádí a jak prezentuje svou maličkost. -
Uvolněte se prosím
Včera jsem zhlédla Krausuv pořad na čt1,řeknu ti Ivane snad aby jsi chodil kanálama ,co tam ta tvoje žena předváděla. -
uvolněte se prosím
Vždyt jej těma svýma výstupama dobře živí.