-
je pekna mam ráda tu co takhle svatba princi je to moc krasná pohádka anebo at přiletí čáp královno krasní mejte se moc krásne
-
Všechno nejlepší k svátku
-
Milá Ivanko, jste skvělá herečka a mám ráda filmy, kde hrajete. Jste taková milá a lidová. Mějte se krásně.
-
Greetings
My name is Masja Stokkermans, actually, I really felt compelled to contact you after viewing your profile here. I hope we can have a positive correspondence, and also, we can work together? Please do not hesitate to get back to me via my private e-mail address [ masjast58@gmail.com ] for more details.With best regards in anticipation to hear from you soon.
-
pryncezna
Milá Ivano,nějak jste se ná divákům vytratila z televyzních obrazovek.Čím pak že to je.Přeji vám štěstí v práci i v osobním životě. IVETA *3* -
-
Re: pryncezna
herečka ivanka sup bajo taky mam strašne moc rada zbyška pantučka všeobecne dik *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pryncezna
mila pani ivanko. ja jse dost často divam češtinu kdyby ta ivka koukala na češtinu tak bi vas viděla aj aleše cibulku aj zbyška pantučka. toho mam rada -
-
Re: Re: IVANA .AD
AHOJTE IVANKO ANDRLOVA
JAK SE VEDE VAM. DIK
-
-
-
Ivana
Ivano, předstaň být tak namyšlená ! *9* -
-
Re: Ivana
ivanka neni namišlena mně jse doufam zda jiro že asi bdytě asi doufam pa ivanka je supr mam ju nej aj bočanovou vite -
-
Re: Re: Ivana
Niko, píšete česky nebo je to nějakou cizí řečí ? -
-
nojo vasku..... davej si bacha namne jo *14* *14* *14* *14* *15* *15*
-
-
-
-
fotky
dobrý den. mám na vás otázku mám doma fotku a nevím jestli to jste vi a nebo nějaká paní která vám je podobná prosím dejte mi váš e mail at vám tu fotku mohu poslat tohle je mj e mail milytaryATG@seznam.cz *5* -
ivank a.
supr herečka bajo aj zbyšek pantuček a všichni z hati videl jsem je p.nikdo neni doko¨nalej nej vic ivanka a . a pan zbyšek pantuček pak ostatni herci ruznich pořadech jo *9* *9* *3* *3* *14* *4* *10* *7* *7* *5* -
Ivana Andrlová
Milá Ivanko
Blahopřeji posílám přáníčko k dnešním
narozeninám a přeji hodně štěstí,zdraví
a dobrou pohodu.
" Princové jsou na draka"
Krásná hudební pohádka.
Se srdečným pozdravem. *4* -
Srdečné blahopřání
Vážená paní Ivanko,
dovolte, abych Vám poblahopřál k dnešnímu krásnému jubileu. Upřímně Vám přeji jen všechno dobré,hodně štěstí, pohodu v soukromí i pracovní úspěchy, harmonii ducha i těla a hlavně pevné zdraví do druhé poloviny života. Váš stálý obdivovatel Václav