-
*3* super herečka mam ji moc ráda.rada se dívam na filmy kde hraje *4* *4*
-
Vpomínáte si jak byla nádherná, když ještě byla mladá? Ten její hlas, to je něco úžasnýho.
-
Ivanko, pro mě jste úžasná a moc Vám to sluší. Přeji Vám hodně úspěchů do dalších let a vězte, že máte v řadách českého národa oddaného ctitele. Váš Standa z Karviné
-
Ahoj Ivano , myslím , že si vzpomeneš na mě chci tě pozdravit.
Vzpomínám na chvíle v Chocni při tančení a tak . Slyšívám tvůj hlas v televizi když dabuješ .Poznám ho bez problému.
Jezdíš někdy do Chocně , nebo tam už nikdo není s kým by si se chtěla
potkat.
Kdyby si chtěla odpovědět , tak napiš pár řádek . Luboš -
Srdečné blahopřání
Vážená paní Ivanko,
dovolte, abych Vám poblahopřál k dnešnímu krásnému jubileu. Upřímně Vám přeji jen všechno dobré,hodně štěstí, pohodu v soukromí i pracovní úspěchy, harmonii ducha i těla a hlavně pevné zdraví do druhé poloviny života. Váš stálý obdivovatel Václav -
Ivana Andrlová
Milá Ivanko
Blahopřeji posílám přáníčko k dnešním
narozeninám a přeji hodně štěstí,zdraví
a dobrou pohodu.
" Princové jsou na draka"
Krásná hudební pohádka.
Se srdečným pozdravem. *4* -
Ty nejlepší
Zdravím Vás
Chtěl bych jen zdělit svůj názor.
Nejlepší naše herečky jste pro mne
Ivana Andrlová a
Libuše Šafránková.
s pozdravem
Milan -
Je to škoda
Zdravím a chci říci, že je , alespoň pro mne, škoda, že jste zcela zmizela z televizních obrazovek a jak jsem se díval na Vaši filmografii, tak i z filmů (do kina ale už nechodím, je příliš drahé).
Doufám, že se nějaký režisér probere a vzpomene na Vaše skvělé předchozí výkony a najde pro Vás odpovídající roli v TV.
Přeji Vám vše dobré. -
ivank a.
supr herečka bajo aj zbyšek pantuček a všichni z hati videl jsem je p.nikdo neni doko¨nalej nej vic ivanka a . a pan zbyšek pantuček pak ostatni herci ruznich pořadech jo *9* *9* *3* *3* *14* *4* *10* *7* *7* *5* -
fotky
dobrý den. mám na vás otázku mám doma fotku a nevím jestli to jste vi a nebo nějaká paní která vám je podobná prosím dejte mi váš e mail at vám tu fotku mohu poslat tohle je mj e mail milytaryATG@seznam.cz *5*