-
nenadávejte!!!
nevím proč na ni nadáváte že je plochá?každej nemusí mít kozy jako dolly buster *5* *5* záleží co je uvnitř *14* -
ivanka jirešová
Ivanka je moc prýma holka *3* *3* zrovna před chvilkou jsem s ní mluvila protože navštívila naše malinké lázně a můžu Vám všem co na ni nadáváte vzkázat *13* *13* jste jen hloupý *8* *8* *8* neodsuzujte nikoho koho osobně neznáte!!!!!!Potkala jsem spoutu herců a musím říci že čím známější tím nafoukanější a horší *16* *16* *16* -
Re: I.J.
je to super herečka, uplne se mi moc libi v tom serialu, a na to ze ji je 31 je skvela i normalne *1* bestak se na tu ordinaci obcas divam jen k vuli ni *14* a komu se nelibi, at si ... polibi *1* -
Osobnost
Ivča je v pohodě holka a fajn herejda *5* Nezapomenutelná byla její role Morgany *3* Fandím jí *15* -
Ivana
Ahojky Ivano . *3* Já se koukám na Ordinaci v ružové zahradě ale hlavně se těším až tam bueš ty protože ti to vážně výborně jde *4* .
AHOJKY IRČA doufám že těto potěší . *3* *4* *14* *1* *1* *14* *14* *3* *4* -
Re: Re: sobecká nána
Pokud vím,tak proběhlo soudní jednání o úpravě styku s nezletilou. Svým příspěvkem jsem jen chtěla říct, že jsou tu dva milující rodiče, kteří, když už spolu mají dceru, tak by se měli v jejím zájmu snažit domluvit po dobrém a ne jí dělat v hlavě guláš. Děti vnímají daleko více, než si mnozí dospělí myslí. -
Re: sobecká nána
Kdo vám dal právo k tomu, že soudíte soukromí dvou lidí se kterými ani nejíte, ani nespíte... nebo se mýlím?Zameťte si před vlastním vchodem a přeji vám, aby jste se nikdy do partnerských neshod nedostala.Pokud jste si jimi prošla, tak se divím vašemu názoru.Ostatně projít si peklem před veřejností je totéž jako vyjít si nahá na Václavák. *13* -
sobecká nána
Slečna Jirešová staví své zájmy nad zájem své dcery.Měla by pěstovat ve své dceři kladný vztah k otci(at už se mezi nimi stalo cokoli), což je dobré pro správný psychycký vývoj každého dítěte. Ondřej Hoppner, otec dcery I. Jirešové, o kontakt se svou dcerou velmi stojí. Jirešová ale své špatné vztahy s ním řeší tak, že se se snaží omezit kontakt mezi dcerou a Hoppnerem na minimum. Měla by si přečíst nějakou odbornou literaturu o psychyckém vývoji dětí. Je sobecká a sebestředná. -
skvělá celá
Ivana je prostě živočišně famózní.Fandím jí.Hana *3* *8* -
Ivča je SUPERRR
Ivča je super baba a Lucii v Ordinaci hraje geniálně -
:)
je faakt super, mam ji rada!! *4* *4* *1* -
je to supr mána,ma svou hlavu a svuj styl *3*
-
Dobrej úlet, příjemně se na ni i kouká, tak co už víc chtít.. *5* *3* *15*
-
I.J.
Ivanka je néééj *1* *1* *1* *1* *3* *14* *4*