-
Supeeeer
Nejlepší česká herečka *14* Umí fakt dobře hrát a vždycky jí to sekne..ne že bych byla lesba *1* ale je to fakt skvělá herečka *3* -
-
Re: Supeeeer
No to maš pravdu je skvela harečka
-
-
email
prosím napište mi nekdo ivky email na můj mail:polianah@seznam.cz -
ja ji miluju je to můj idol *14*
-
Dotaz
Dobrý den, pokud si tuto diskuzi čte paní Jirešová nebo někdo, kdo ví odpověď, prosím napište mi.
Někdy začátkem roku byl v časopisu Katka rozhovor s paní Jirešovou - doporučovala tam k návštěvě nějakou lesní kapli nebo tak něco v jižních Čechách. Zapomněla jsem jméno a hrozně mě to štve. Zajímalo by mě, co to bylo za místo. Děkuji. -
Ivana Jirešová
Sice si tu na diskusním fóru připadám místy jak na besídce žáků "zvlášňý školi",leč nemohu nereagovat. S paní herečkou I.J. nemám vůbec žádný problém!Možná to bude i tím,že jsem měl tu čest vedle ní chvilku hrát (resp.tvářit se, že hraji,je to jako když přemalovaný Trabantík poskakuje zadýchaně vedle mrštné a nablýskané Alfy Romeo),chovala se (nejen ke mně) normálně a nijak povýšeně(kdyby takoví byli všici, že pane Donu. (třeba),přišla se mi představit "Já jsem Ivana a my teď spolu máme hrát...",ptal jsem se jí,kde už hrála (ona: Třeba v Ordinaci...)-já:Neviděl jsem,nemám TV,nedívám se!...ona:Chápu...Zkrátka pokud se nestihla zkazit dosud,těžko už v budoucnu,má našlápnuto na NEJ herečku,to ano,je tu ale i konkurence (Aňa,ale i Plodková,Sedláčková aj.) a má na to být nejslavnější píseckou rodačkou (zatím jí je K.Neumannová...).Budiž jí přáno,jen ať jí ta energie vydrží+šlape jí to i v životě!R. -
Úžasná roštěnka... česká Keira Knightley