-
Mám ji strašně moc ráda má úžasný hlas je fakt skvělá *3* *3* *3* *4* *5* *6* *5* *4* *14* *3* *1*
-
Je to tak dabuje Marichuy :)
-
Nedělá náhodou dabérku telenovely !Nespoutaný anděl" ? :) (Marichuy) :D
-
Je úžasná.. *14* A pokud se nepletu, hraje v druhé řadě seriálu Gympl s (r)učením omezeným, že?:)
-
Jo to fakt je..
-
pesničku" Kdy už začnu žít"z rozprávky Na vlásku naspievala prekrásne,krajšie ako originál a to som sa na to dívala len kvôli dcére.
-
Ano Dabovala Lotciku stejně jako Roky v seriálo naparket chicago a high school musical Gabrielu.Mám ji opravdu ráda je skvělá a má příjemný hlas *14*
-
-
Ivana dabovala v 7T
-
-
Pokud se nepletu, tato slečna dabuje i princeznu Lociku v pohádce Na vlásku. A to úžasně, včetně zpěvu. Nejenom moje děti jsou z písniček unešené a pořád dokola si je zpíváme. Bravo! Normálně si takovéto věci na internetu nevyhledávám, ale tentokrát jsem udělala vyjímku, abych jí mohla poděkovat a pochválit. Tak tedy: Děkuji a chválím :-).
-
Ano...
Slečna Ivana Korolová,je talentovaná herečka,dabérka a tanečnice zumby. Na její mladý věk,je velice cílevědomá.
Držme jí palce k jejím výkonům. -
Stmívání
Ivana dabuje Alici Cullen ve Stmívání :-) A myslim že pak i Bellu, když jí pouští v baletním studiu na videu, když byla malá a pak i Victorii, akorát zhrubšila hlas. *3* -
-
Re: Stmívání
jj, dabovala tyto tři postavy :-)
jinak dabuje ve všech filmech Vanessu Hudgensovou :-) -
-
Re: Re: Stmívání
ve všech ne protože v Rocku ze Střední ju mluvila jiná
-
-