Přejít na výpis diskuzí

Ivana Zemanová

OSOBNOST 3.3.2013 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Zemanová,
    přečetla jsem si Vaše vyjádření ke zdravotnímu stavu Vašeho manžela a moc prosím vyjadřujte se častěji. Máte na to plné právo a snad i povinnost, protože i já jsem zděšena, jak se chovají některá média, resp. jejich zaměstnanci, ale nejen ta. Obrazem jsou i politici ať už bývalí či současní a také naprosto obyčejní lidé, kteří Vás neznají stejně jako já (možná ke škodě). Ze společnosti se vytratila naprosto elementární slušnost a často přemýšlím, zda je vůbec možné něco takového. Jsem obyčejný občan ČR, nikdy jsem neměla ambice utíkat do zahraničí a dnes už to dělat nebudu jednak z důvodu věku, ale i patriotismu. Bojím se však o mladou generaci. Ti co byli vychování ve slušnosti, v úctě a citech začínají být na pokraji společnosti, byť jsou vzdělaní a inteligentní. Vím o čem mluvím, mám to doma.
    Přeji Vám i Vašim blízkým, abyste ustáli tyto tlaky bez újmy na zdraví a znovu prosím k ř i č t e , ohrazujte se a braňte se. Kdybych věděla jak, ráda bych pomohla. Jsem opravdu velmi rozezlena a důkazem je i to, že snad poprvé se takto vyjadřuji vůči lidem, před kterými mám úctu už jen pro jejich postavení.
  • Vážená paní Zemanová,viděla jsem záběry z návštěvy Polska tleskám.
    Ta proměna Vám náramně sluší. Když na na své krásné tváři vyloudíte
    úsměv tak to bude paráda.Velmi Vám fandím a držím palce,aby se dařilo.
    A že pan prezident někdy zlobí, tak z toho si nic nedělejte. Chlapi už
    jsou takoví.
  • Tipuji IQ maximálně 5
  • Lidi jsou zlí a nepřející. Dětství paní Zemanové bylo těžké. Otec politický vězeň a zemřel ji ve věku 3 let. Byla bez otce, její maminka byla na její výchovu sama a určitě žili skromně, neměli peníze. Od mala cítila ponížení a z toho vyplývá její plachost. Nedůvěřuje lidem. Kdo to nezažil, tak to těžko pochopí.
  • Nechcete ještě vytvořit "osobnost" z praprababičky toho přitroublýho Zemana? Teda vy jste typickou ukázkou českýho vlezdoprdelizmu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit