-
Dnes by mala Ivetka 49 rokov.. Je mi smutno, pocuvam jej piesne a posielam modlitbu do nebička.. Spi sladko IVETKA.
-
-
Ahoj, hodne jsem probrecel noci, kdyz se to stalo mel jsem Ivetku moc rad nemohu na ni zapomenout, byl jsem navstivit hrbitov v Ricanech a dal jsem tam na jeji hrobku kytici cervenych ruzi, moc mi chybi a posloucham jeji Tichou pisen.
-
-
Mnel sem taky rád Ivetku a poslouchám i tedka její písničky po její smrti
-
-
-
Souhlasím s názorem,že Iveta byla opravdu naše nejhezčí zpěvačka.Její úsměv dokázal rozářit všechny hvězdičky v duši člověka.Charakteristikou,byla simbolem pravého českého děvčete s krásným moravským nádechem čistoty duše.Její cit k zvířatům,byl jednou se známek dobrýho člověka.Je jí velká škoda i jako kladnýho člověka.Kdo ji škodil a pomlouval,je a byl špatný člověk,neboť ona si to nezaslouží.Rychtář ji nejvíce ublížil,tak to vidím nezastíněným pohledem.Přejme jí už klid,na onom světě.
-
Ivetka byla nejhežčí a nejlepší česká zpevačka. Myšáček pokud píšeš z mobilu, tak smajlíky nemáš, jestli z pc tak když chceš pridat príspevek, tak pod rámečkem máš smajlíky jen na ne klikneš a je to :)
-
Jak se dávají smajlíky do komentářů?
Mimochodem, moc dobrá zpěvačka, měla jsem ji ráda............... -
Byla to moje nejoblíbenější zpěvačka. Je jí škoda.Byla to moje jmenovkyně. :-( :-)
-
Poslouchám často písnicky od Ivetky a fakt jí je strašná škoda, nech odpočíva v pokoji. Obrovský podil na jejím neštestí má opravdu i Pavel Novotný
-
pribezne pozeram videa a rozhovory s Ivetou.. Obrovsky podiel na jej nestasti, okrem iných, ma Pavel Novotny.... rozobral ju na drobne... Strasna, obrovska skoda IVETKY. Spi sladko IVETKA.
-
Fakt velká škoda Ivetky, byla a je moje nejoblibenejší zpevačka z našich končin
-
Velka skoda Ivety, je strasne ze jej nik nevedel pomoct... Ked pocuvam jej nadhernu piesen - Jen ja a motyl... mam zimomriavky... Spi sladko IVETKA.
-
Konečně je od ní klid a už jí neslyším zpívat.
-
-
Zuzano teraz si me nasrala Ivetka byla skvelá zpevačka a jsem porád jejím velkým fanouškem i po její tragické smrti dokázala toho hodne, nechápu jak muže nekdo tohle o ní napsat
-