-
Rychtari ty ksichte o tom kde bude pohreb nebudes rozhodovat ty ty spino nejsi nic nez spinavec
-
Rychtar je nejvetsi prase za jeji smrt muze on a umlatil bych ho tyckou at je rad ze me to blokuje sproste slova jinak by tady ten muj slovnik nestacil si stary ........
-
Rychtar je bastard prisli jsme o nejlepsi zpevacku dela machra jak daval macurovy tak at dojede k nam a stadyma zivej neodjede
-
Richtar je ten nejvetsi ..... miluju Ivetine pisnicky a je smutne ze uz tady neni a ten .....za to muze koukal jsem na jeji sestru tak pro me bude stejna jak ona stejne krasna
-
podle posledních informací dokonce chtěla Iveta skočit pod vlak už před rokem..tehdy jí prý zachránil Rychtář..o to závažnější je,že už tehdy Ivetu neodvezl na psychiatrii !
-
http://josefrychtarvolnybrzozavreny.blog.cz/en/1405/kdy-a-proc-se-stala-z-rychtare-zruda
-
Jsem Ivetin fanousek a mrzí me, ze tu uz mezi námi není tak dobrá zpevacka, clovek :(
-
Rychtář je ubohá nula, když vidím, jak si před kamerama utírá ty svoje naprosto suché oči a křiví hubu, je mi špatně z téhle komedie.
Kdo tady by na jeho místě stále lezl před barák a rozdával rozhovory?
Jsem pro to, aby lidi veřejný pohřeb bojkotovali, on se postaví i proti Arturovi a zbytku rodiny, to snad ani není možné, co je to za náturu, snad na něj taky dojde. -
Je to moc smutný,že p.Rychtář se s nikým nedokáže v klidu domluvit a vyhovět přání rodinných příslušníků,aby se s Ivetou rozloučili jen ti její nejbližší a aby byla pochovaná v místě svého bydliště.Asi chce,aby se i na posledním rozloučení s Ivetou opět odehrála bitka a hádka?Proč tohle dělá?Nač velký pohřeb?Aby se zase mělo o čem psát v bulvárech?Iveta si už zaslouží klid.
-
-
Je to mazaný lišák, ale bojí se. Nemá čisté svědomí a odvahu podívat se Ivetině rodině do očí. Proto vymýšlí, jak je udržet co nejdál od sebe a to by mu velký pohřeb umožnil. Navíc moc dobře ví, že má proti sobě inteligentní lidi, kteří by na velkém pohřbu jistě neudělali skandál - na rozdíl od p. Rychtáře. No a nakonec by to byl pro něj i slušnýbonus, protože by mu za to bulvár zaplatil pořádný ranec penízků, v tom má Pepa velkou praxi.
-
-
Je velmi nechutné,že Rychtář naprosto ignoruje přání rodiny.I z jejího pohřbu udělá cirkus.To,že ji předhazoval médiím jako cvičenou opici hlavně,aby byl viděn sám za jejího života pominu.Ti co ji měli rádi jí vzpomínku věnují a na pohřeb přijdou hlavně čumilové lační senzace.Nedivím se,že ani osobnosti ani rodina se tohoto nevkusu nechce účastnit.
-
-
Naprosto souhlasím. Vždyť i ty novináře tahal do baráku on a dával jim vědět kdy a kam s Ivetou vyráží, nechával si za to od nich platit a teď v tom pokračuje. Je to zloduch a magor jak vyšitej z americkýho horroru. Věřím, že se v tom sám vymáchá a dostane co si zaslouží. A taky věřím, že Artík a pan Štaidl nedopustí, aby tohle individum dělalo z pohřbu další tyátr.
-