Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Presne dnes je to tři roky, co Ivetka není mezi námi. Spomínám na ní a zapálím si i svíčku je jí opravdu velká škoda byla hezká a nejlepší česká zpevačka. Odpočívej v pokoji Ivetko
  • Dnes je to tři roky,kdy odešla Iveta Bartošová.P.Rychtář už si stihl najít novou přítelkyni.On Ivetu dohnal k sebevraždě.Navenek se choval,že je milující muž a doma se k Ivetě choval bezcitně,týral ji psychicky.Kdyby Iveta žila se svou rodinou,začala se pořádně léčit,tak to takle nedopadlo.Rychtář je zlý člověk a bezcitný a kdyby Ivetu moc miloval,tak se k ní tak nechoval.Je jí veliká škoda a kdo jsme ji měli rádi,nikdy nezapomeneme.Byla to krásná žena a dobrá zpěvačka.
    • Rychtář je neskutečný manipulátor a lhář. Jde o psychicky narušeného člověka, boží mlýny melou a on na to vše dojede.
  • Luky1987
    Ivetka *14* *14* *14*
  • *14*
  • Luky1987
    Všechny písničky od Ivetky jsou krásne jednoznačne. Opravdu byla nejlepší a nejhežčí česká zpevačka, není o čem. I já jí stále poslouchám rád její hudební tvorba byla a je velmi dobrá
  • Počúvam prierez jej tvorbou od 1983 do 2013. Je neuveritelne kolko krásnych piesni naspievala. Jej strieborny hlas je najkrajsi so vsetkych spevaciek v SVK a CZ. Neskutocna skoda. Iveta spomienka do nebička. *14* . A zdravim vsetkych ktori nezabudaju.
    • Luky1987
      Zdenka máš úplnú pravdu, souhlasím
  • Luky1987
    Ivetka byla nejlepší a nejkrásnejší česká zpevačka. 29 dubna to už budou 3 roky, co není mezi námi, odpočívej v pokoji Ivetko *9* *13* *7* *14* *14*
  • Zdravím lidi,kteří nikdy nezapomenou na Ivetu Bartošovou.V dubnu by se dožila 51 let.A právě koncem dubna zemřela ve svých 48 letech.Žádná zpěvačka není a nebude právě tak dobrá,jako ona.Byla moc hezká,krásně zpívala a léky a alkohol ji zničily.A kdyby se nedala dohromady s p.Rychtářem a pořádně se léčila,nemuselo to tak dopadnout.Alkohol,prášky,psychika.....pěkný svinstvo.Znám tohle ze své rodiny a je mi fakt smutno ze všeho.Zůstane na vždy v našich srdcích Iveta,výborná zpěvačka,moc hezká ženská a hodná.Díky všem,kteří pořád vzpomínáte.I Petr Muk-výborný zpěvák a stejný osud.
  • Iveta Bartošová,Petr Muk a další zpěváci,kteří už nejsou mezi námi.Je to moc smutné.Jedni z nejlepších zpěváků,nádherné písničky.Proč odchází takoví dobří?Měla jsem je moc ráda i jejich písničky.Stále si je pouštím a říkám si,proč je život k některým tak nespravedlivý?V mé rodině máme také samou smůlu.Moje sestra byla moc hodná,ale měla zdravotní problémy a spáchala sebevraždu.Děda si vzal také život.Někdy to tak je a potvory mají vždy štěstí a vše jim vychází.Zdravím všechny dobrý lidi.Přeji všem zdraví a štěstí.
  • Luky1987
    Mám Ivetku rád a ti co jí ubližovali Rychtář, Macura, slizoun PN... dojde na ne !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit