Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rychtářovi dny na svobodě se krátí..pak bude žít jen s jeho synem.. *1*
  • Tak po delší době..už nikoho nesoudím a nemoralizuju,ani Ivetu.Jsme jenom lidé a každý nějaký..Ona má bohužel tu smůlu,myslím,že je tak nějak pořád na očích a co si budem povídat,lidi tohle zajímá.Vzala si toho koho vzala,nějak se snaží fungovat.Mládí už je trochu pryč,ale stárnem všichni.Někdo vypadá líp,jiný hůř no tak to zkrátka je.Takže..za sebe at si dělá co chce,a žije taky,je to její soukromá věc.I když medialně známá.. *3*
  • Sorry, ze se ti nelibi moje gramatika, ja nejsem ceska. Ale i jako cizinka slysim, kdo zpiva dobre a kdo ne.
  • No to si snad delaji s lidi prdel, poslochala jsem to video z pisnickou SKANDAL, no snad neni pravda, jak muzou lidi rict, ze zpiva dobre. To uz jsou lidi i chlusi? Ta by neprosla zadnou porotou v dnesni dobe.
    • Erico, se nauc psat a gramatiku a muzes psat svuj nazor, tolik chyb v jednom prispevku... Zavist je hrozna lidska vlastnost.
  • A cesta komen sveta s cilem v italskem hrabstvi je zapomenuta. Nebo jsem ja mela sen? Jako by se nic nestalo. Ja bych chodila kanalama.
  • Oficialní stránky : www.iveta.cz
  • Vcera nam ukazali jak byla Iveta u zubare se svymi ZOUBKY. No to nema chybu jak ona rika: moje zoubky.... Ja mam obavy, ze priste s ni jde PRIMA i ke gynekologovi.
  • Iveta Bartošová je dobrá zpevačka.Nejvíc se mi od ní líbí písnička Tri Oríšky *4* *3*
  • Ivetu mám ráda, je smutné to co se kolem ní v poslední době děje. A i to že se k ní bulvár již léta tak nelidsky chová,vše nafukuje do obřích rozměrů, překrucuje nebo si výmýšlí, jen aby měli čtenáře. Kdo z nás by to snesl a ustál bez následků, mít neustále někoho v patách? Číhají na ní jako supi. Je křehká, důvěřivá a na to bohužel doplácí. Myslím, že spousta lidí toho zneužívala a zneužívá. Přeji jí ze srdce aby se od všeho špatného oprostila, byla již jen šťastná, zdravá a všechno se to časem srovná. Fandím Ti Ivet. *4*
    • No to je sice pěkné, akorát Iveta to tak chce. Vždyť ona by bez bulváru nevydržela. Takže má co chce a kdo to čte a zabývá se tím taky. *3*
  • Alkoholička si vzala alkoholika..
    • nika1991
      on neni Alkoholik Jiři Rychtař *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit