Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já toho Rychtáře tak nenávidím, před celým národem ukazuje, jak si s Ivetou zahrává, pořád hraje nějaký divadýlko, jednou řekne, že je její milenec, pak že je jenom kamarád, fakt h*vado na entou, většího magora jsem snad neviděla, ať už táhne, akorát Ivetu zneužívá, ona je teď přecitlivělá a on si s ní jenom hraje, se divím, že mu ještě nikdo nerozbil hubu, asi by to potřeboval,je fakt slizkej a prolhanej až hrůza.
    • Však on se boji proto sebou všude tahá toho svého podařeného syna ten je pjeho přesná kopie také takový hajzl.
    • Je to humus..Rychtář je bezcharakterní !!
  • Rychtář se 4.4. ve VIP zprávách vyjádřil takhle : Co se týká svatby s Ivetou víte co,já pokud budu rozvedenej,stát se to samozřejmě může..já jsem nikdy neřekl že se budu podruhý ženit..může se stát že zůstanu svobodnej a můžu žít vedle jakékoliv ženy jako partner a nemusím mít ten svazek..Je to na zralé úvaze dvou lidí..jak mé tak Ivety,jestli bude chtít být ještě jednou vdaná nebo nebude..jestli budeme vůbec spolu..Může se stát že se s Ivetou rozejdeme z nějakýho důvodu.. *6* *2*
  • Rychtářovi prý už dochází trpělivost a přemýšlí jak se elegantně rozejít .
    Na veřejnosti jí vyznává lásku, ve skutečnosti ale usilovně přemýšlí, jak se jí pohodlně zbavit. Řeč je o Josefu Rychtářovi (53), který dělá zpěvačce Ivetě Bartošové (46) posledních osm měsíců stín a jenž o ni pečuje a uklízí za ni dům. I jemu však už došla s vrtošivou umělkyní trpělivost a snaží se jí zbavit. Jenže protože už mnohokrát veřejně přísahal, že odejde jedině v případě, že mu Iveta sama ukáže dveře, vymyslel tajný plán, jak ji k tomu donutit.Rychtář už na všechny strany přiznává, že kdyby loni v srpnu věděl, že s Bartošovou zažije takovou ostudu, ponížení a že mu to přinese takové starosti, že by do toho nikdy nešel. Jenže si chce stát za svým slovem, že Bartošovou sám neopustí, takže vymyslel způsob, jak ji k tomu donutit. Poslední dobou mu totiž leze hrozně krkem, začíná vyprávění náš důvěryhodný zdroj z Říčan, který má k Rychtářovým opravdu velmi blízko.

Josef Rychtář chtěl do své konspirace zatáhnout i manželku a nebýt jejího odporu, už by byl přes týden od Ivety oproštěn. Prý prosil manželku, ať dá veřejně najevo, že se k němu vrací, že ho miluje. Na základě toho by ho okamžitě Iveta poslala k šípku. Pak měl ale ještě ďábelštější plán. Když byl o Velikonočním pondělí s Ivetou u příbuzných v Liberci, tajně se domlouval, že by cestou zpátky do Prahy zavolal přes handsfre manželce a ta že by mu tam prakticky vyznávala lásku a oba by tak v přímém přenosu dali Ivetě najevo, že jsou zase spolu. Jenže Darina Rychtářová se té frašky odmítla zúčastnit, a tak Pepa čeká na další příležitost, dodává zdroj.
    Rychtářova slova o lásce k Ivetě Bartošové jsou prý jen špičkováním s manželkou na dálku. Uvidíme, jak dlouho ještě bude Ivetě po boku. Už nedávno bylo blízko k rozchodu, když mu Bartošová vyčetla, že měl údajně zbít manželku, a Rychtáře kritika tak zaskočila, že chtěl odejít.
  • Ani mi neříkejte, že si Iveta hodlá tu zrůdu vzít....ta je na tom opravdu špatně!! Iveto, proboha, prober se, takovej agresivní chlap patří za mříže a ne k tobě, vždyť ty jsi citlivá a jemná ženská a tohle zvíře se nehodí k nikomu a jestli si tě vezme, tak se obávám, že tě zničí,jak už tady někdo napsal. Iveto, uteč od něj, dokud je čas!!!! *8* *8*
  • Marie Zemankova
    Tak Ivetko,jak to je?Budeš si brát pana Rychtáře? Moc mi k tobě nepasuje.Ale to je jen můj názor, ty to vidíš asi jinak.
    To se mi líbí · · Před 12 hodinami
    Marie Kajzrová tento názor sdílím s Vámi p. Zemánková,a myslím,že v tomto ohledu nás bude víc.Iveta je velmi zranitelná osůbka,jestli se jejich vztah formálně zpečetí,tak mám obavy aby jí nezačalo teprve to pravé peklo.Ale možná se mýlím a všechno může být nakonec úplně jinak.Přála bych Ivetě aby se jí začalo velmi dařit,jak v osobním tak i v profesním životě.
    • taky sdílím s Vámi tento názor,ale myslím si že Iveta je momentálně v rukou RYCHTÁŘE a mimo realitu.
  • ..více v dnešním Top star magazínu !! *14* *14*
  • Iveto všechno nejlepší k narozeninám *4*
  • Iveto, k narozkám ti přeju mozek.
  • Všechno Nejlepší k narozeninám! :) *1* *1* *1*
  • Milá Iveto
    K dnešním narozeninám všechno nejlepší!!!! *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit