-
Je mi moc líto, co se stalo. Byla to zpěvačka našeho mládí a se Sepešim jim to moc slušelo. Každý je strůjcem svého štěstí, ale jí nikdo nepomohl. Nechte jí prosím odpočívat alespoň teď, když už není mezi námi.
-
ty nemaš srdce ona jsi zato nemohla sama *16* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *10* *10* smutne
-
•měla sem ji ráda:(○
-
jsem smutná bréčim.... bude nám Iveta chybět vnašem srdcí zustane *14* *14* *14* *14* *14* ♥!☻☻☺++++++☻☻☻♥
-
Chápu ji. Neunesla ten tlak pod kterým byla. Pořád po ní šli lidé z bulváru, novin a TV a ke všemu ji nikdy nikdo nepodržel. Byla na vše sama. Já bych také nevěděla co dělat, kdyby mi nikdo nechtěl pomoct. Všichni ji prali jako úplnou nánu, krávu atd. Upřímnou soustrast všem fandům. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
Bohužel vedle sebe neměla nikoho, kdo by jí chtěl a uměl skutečně pomoci (sama si svůj problém totiž nepřipustila) Smlsli si na ní novináři i čtenáři bulváru a její manžel byl tím pověstným posledním hřebíčkem do rakve.
-
Upřímnou soustrast všem jejím rodiným příslušníkům!! *13* *13*
-
je mi to luto, chapem ju, hnali ju ako zviera, pan Novotny!!!
-
To je strašný je mi ji líto
-
dneska umrela...skocila pod vlak
-
Josef Rychtář dnes slaví 56 let,díky jeho trapasům,
zná ho téměř celý svět, přesto není mu co závidět !
Už to není mladý muž,dědek je z něj týden už !
Vypadá tak ale dýl a to fakt není Apríl !
Nevědět že dnes slaví 56 let,tipuju tak 110 let !
Za týden ho čeká soud,snad zrovna nevypnou proud !
Byla by to škoda,na každou svini se přece vaří voda !
Doufám,že dostane co mu patří,i když s policisty rád se bratří !
*1* -
Iveta si může za svůj mediální obraz sama.S bulvárem čile spolupracuje hlavně Pepan,pro kterého je ztracený každý den,kdy se netlemí v bulváru,ale Iveta na to přistupuje.Holt ty prachy potřebují a jinak si je vydělat neumí.Ovšem to co napsal Gotlieb je už hodně za hranou.Tomu snad uvěří málokdo.
-
V Uhříněvsi už zase nemají na polívku,tak se píše o ztracené pěnici a 30litrů za každý článek je zase doma.Je to hnus.Zpěv už ji neuživí.Bezpečnostní agentura Pepka krachuje,tak se musí honem něco vymyslet jak přijít zadarmo k prachům,i kdyby to mělo být o řídké stolici jasné princezny.
-
Všechno nejlepší :)
-
MIla Ivetka, vsestko najlepsie k narodeninam. Zelam vela zdravia a sil prekonavat vsetky tie prekazky a neprijemnosti ktori Vam zavistlivi ludia hadzu pod nohy.
-
..hezky to oslav s rodinou ! *1* https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1977249_1440477826196188_1134122035292824381_n.jpg
-
..je zázrak když se s jejím životním stylem dožije dalších narozenin..
-
Konečně mohla dát jeden live koncert a ejhle co se nestalo.Ochořela.Tak chce zpívat a osud jí stále hází klacky pod nohy.Všechny koncerty jí zrušili a když už to vypadalo,že by to mohlo klapnout tak rýmečka,možná chřipečka,nebo taky nedejbože obojí.To už je o život.
-
..chce nové zuby a přitom přestala jíst,takže je ani nepotřebuje ! *2*
Chtěla zuby i kvůli koncertům a teď ruší jeden za druhým !
*15* -
Plus anketa na blogu : Anketa
Co čeká Rychtáře s Bartošovou ?
cela na Mírově a v Bohnicích 0% (0)
rozvod 0% (0)
účinkování v po.r nofilmu 100% (1)
další únos do Itálie 0% (0)
to co si zaslouží 0% (0) *15*