-
souhlasím s monikou, běžte se vyléčit nebo to s váma špatně skončí.
-
Jsem úplně obyčejná ženská ve věku Ivety a takovýchto diskusí se nezúčastňuji, ale vystoupení v kasínu byla velká ostuda. Ivetko, měla byste se jít opravdu vyléčit a Váš partner by Vás v tom měl podpořit. Myslím, že to je jediná rozumná cesta. Vždyť přece každý vidí, že se situace stále opakuje a zhoršuje.
-
Iveto, vyprdněte se na lidi, vůbec se vám nedivím, že nikomu nevěříte, když jsem viděla to video z kasína, jak si z vás ten plešoun dělal vyloženě pr*el..
-
Abych řekla pravdu, je mi jí líto. Ze začátku si myslím, že to byla pouhá hra a že na sebe nějakým způsobem chtěla jen upozornit, ale asi se to zvrto. A teď je opravdu asi nemocná. Je mi jí vážně líto už jen z toho důvodu, že byla krásná a jak vypadá teď.. *7* A hlavně se mi nelíbí,například nynější reklama na Českého Slavíka..ale..druhá stránka věci..asi si za to trošku může sama.. *7*
-
Souhlasím :-)
-
Asi v 80. letech byla Iveta úžasnou zpěvačkou. Uznávám, že teď to s ní moc dobrý není, ale dívíte se jí? Kdysi ji umřel zpěvecký partner a kluk Patr Sepéši a co ti novináři furt píšou, to ani není pravda :D je mi sice jen 13, ale neměli bysme lidi soudit podle to ho co píšou v Aha, Blesku, Rytmusu života a nevím v čem ješte :)
-
tak po delsi dobe zase tady,ohledne ivety se toho deje fakt moc a asi nebyt ji,nebylo by o cem psat,skoro.ten jeji zivot vyda fakt na roman,akorat ma tedy nebo snad stesti,ze aspon dokaze zaujmout nekoho,kdo ji chce pomahat a resit s ni jeji trable.i po nekolikate,znovu *2*
-
Těžko soudit někoho z téhle branže.Do nikoho nevidíte.Je ale nesmysl se snažit něco k něčemu přirovnávat nebo někoho k někomu,každej v tom jede sám za sebe! Taky nechápu proč řešíte její finance,proč se vůbec takhle do hloubky hrabat v jejím životě! At' si ho žije po svým,jak chce.Co je komu po tom! O ty vaše se ona taky nestará a starat nebude!
-
Ale jistěže je lze srovnávat. Hlavně ale lze srovnávat, jak tehdy po smrti lady Di všichni proklínali novináře a nikdo nepochyboval o tom, že zavinili její smrt. A kdopak u nás poukázal na to, že se k Ivetě chovalí jako k lovné zvěři a čekají, až ji uštvou docela ? Kdo z důležitých lidí se ozval, aby to odsoudil ? Nikdo ! K Dianě chovali respekt a zároveň byla pro ně zajímavá pro způsob života , kt. vedla.Iveta je pro ně lákavá pouze tím, že nemá peníze, nebude je dávat k soudu jako Vondráčková a navíc je milá a krásná a časopis s její tváří na titulce se okamžitě prodá.
-
Evo domníváte se, že Ivetiny miliony rozfofroval někdo jiný než ona? Nebo že za její problémy může někdo jiný než ona? Kdybyste všichni, kteří jí držíte palečky pro ni něco opravdu udělali, tak by jí to třeba někam posunulo kupředu, ale Vy máte jen hrdinské řeči a nejste ochotni hnout pro ni ani prstem. Možná by to měla zkusit v Americe, to je dobrá myšlenka. Akorát nechápu to srovnávání s princeznou Dianou - to doufám nemyslíte, že Iveta je lepší než Diana, tyto dvě osobnosti srovnávat nelze.
-
Souhlasím a jsem ráda, když se ozve někdo kdo Ivetě drží palce. A co se týká Artura. Až do teď ho vychovávala prakticky sama a najednou po čtrnácti letech už to neumí a musí jí ho vzít? Naštěstí už je velký a snad se sám rozhodne a mámu podrží. Moc jí přeji aby se z toho všeho dostala.
-
Plně souhlasím s vaším příspěvkem,Katko!Nemyslím si,že na Artíkovi je vidět,že je to šťastné dítě.Na něm je vidět,že je to dítě totálně zdevastované,překrmené a zanedbané.Takhle přeci nevypadají děti matek,které žijí jen pro ně,jak tvrdí paní Iveta!!!
-
Konečně někdo, kdo právě tak jako já žasne nad vulgaritou našich lidí, tedy těch, kdo sem píší.Nechápu, jak se může někdo, neznámý, bez nadání a bez krásy takto pohrdavě vymezovat vůči zpěvačce, která má za sebou takové úspěchy jako Iveta. Správně kdosi napsal, že v jiné zemi by už dávno byla bohatá a zaopatřená. Spíš bychom se měli ptát, jak je to vůbec možné, že zůstala zcela bez prostředků. Kde jsou ty miliony, které vydělala ?Ostatní zpěvačky kupují domy u nás i v Americe a ona, která je vysoko převyšovala, nemá nic. Nad tím byste se měli zamyslet místo abyste zlomyslně se radovali z jejího neštěstí.A znovu připomínám to srovnání s lady Di, Iveta je lepší, je to princezna naší pop music.
-
..neziji v Cechach jiz 9 roku a jen koukam,jak kazdy(i ten, co snad neumi vubec nic..) muze kritizovat a hazet spinu na spickovu ceskou zpevacku.Konecne snad kvuli popularite Bartosova nechavat medializovat vsechny sve prusvihy...takze jste na to vsichni skocili!!!
-
Ivete držím palce, aby sa zdvihla, a išla ďalej so vztýčenou hlavou a našla enegiu na výchovu svojho syna
-
Evo už jste četla jak se Iveta vyjadřuje ke svému bodyguardovi, který ji poskytl azyl ve své rodině? Budete to nějak komentovat?
-
Nechte Evu napokoji, má pro Ivetu pochopení, protože je na tom nejspíš stejně a jak píše Ivanka, takoví lidé svedou všechno na ostatní. Snažit se jim jakkoliv pomoci je jako házet perly sviním.
-
Evo asi Vám uniklo, že Artík o tu Itálii zrovna moc nestál a že sám prohlásil,že už tam znovu nechce. Do určité doby žila Iveta krásný a spokojený život, nežila jen pro Artika, to by snad nevystřídala tolik partnerů. Máte pravdu, že neprovedla nic hrozného, jen chlastá a podle toho se i chová a to dítě se na to už dost dlouho musí dívat, muselo v tom žít a muselo to snášet. Tak se chová matka pro níž je její dítě to nejcennější na světě???
-
Presne tak to byva.... Bohuzel. A Iveta ma mozna posledni sanci v zivote...
-
No to nemyslite vazne !!! Mam Ivetu taky rada, ale proboha mam i zdravy usudek! Vsude se pise, jak Artur je Ivetino stesti, jak ho miluje, jak je mu oporou... Pritom se Artur cely zivot jen diva na jeji alkoholicke eskapady a prave ON je Ivete oporou cely zivot! Ne ona jemu. A pokud chceme, aby zil alespon od ted zivot beze strachu a pohledu na maminku topici se v depresich a alkoholu, tak je jen spravne, ze ho Ivete vzali. A uz si zacinam myslet, ze mu asi bude u otce dokonce lepe....... A mozna to Ivetu jednou provzdy donuti se vylecit a pracovat na sobe, aby Artura dostala zpatky. Mozna to ji dokope se lecit, protoze lecba je u nas dobrovolna i v tak tezkych pripadech, jakym Iveta je. Nezbyva nez drzet ji palce, aby jeste nekdy napravila vse to, co za zivota natropila .....