-
iveta...
...Jirku nikdy neměla ráda §!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *8* -
Heja heja
Iveto promiň ale ta písnička je strašná -
Bomba klipsová
Se divým, že nenazpívá slova k Arabele ,tak jako k Popelce a na to má suprovej hlas *3* *3* -
Re: no to se snad zdá...
Každý se jí směje.Alespoň v mém okolí tedy ano.Neměla být zpěvačkou,ale jít někde k cirkusu.Vydělávala by těžký prachy.Takového komedianta nikde v cirkusu nemají. -
no to se snad zdá...
tak dnes jsem opět četla noviny a sledovala tv noviny...ach jooo,opět iveta a ty její problémy v manželství...je mi to ted teda dost k smíchu....sama jsem už vdaná celkem dlouho....pozoR!!JE MI TAK AKORÁT A VDÁVALA SE VE V 19 NÁCTI..ale to co ona předvádí,no to je opravdu síla!!! řekněme,že je to otom,jak je každý ochoten přizpůsobit se a naslouchat druhému a hlavně vydržet!! *4* -
bída
Iveto vykašli se na Pomejeho a udělej to co nejdřív.Přijdeš díky němu o všechno a nezbyde ti ani ten holej zadek. -
tak to vidím já
po delší době opět tady a čtu příspěvky,ono se fakt těžko někoho hodnotí podle bulváru a tak,ale opět jsou to lidé ,co jsou zkrátka víc vidět a slyšet,fakt mně osobně to přijde tak nějak trapný....každý má asi nějaké ty zlé chvilky a propady a nemusí být celebrita.no ony mají snad tu výhodu,v uvozovkách,že to lidi zajímá stále,ale ruku na srdce..problémy má snad každý a pere se stím sám.... *5* -
Re: Vařbuřt
Tak tak Iveto ty žádné shazování kil nepotřebuješ ty seš krásná ženská Artur je opravdu buřtík ale pokud to nevadí tobě a hlavně jemu není co řešit. -
Vařbuřt
Iveto vykašli se na odtučňovací kůru a dopřej ji raději v dvojnásobné dávce Arturovi je fakt strašnej. Jestli jsi milující máma tak s ním něco uděláš.Musíš to přece vidět sama. -
Re: Lidičky hlasujte!!!! Děti ráje!
Nevííím..:-) ale jestli ji chceš posunout výš, tak se sice divim, ale tomu už bych rozuměl.... *1* -
Narozeniny
Milá Iveto
Přání k Tvým narozeninám a přání
hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* -
Pro sběratele
Ahoj, prodám LP desku Iveta Bartošová: "Natur".
Deska je v bezvadném stavu a velmi málo hraná. -
Re: Top Star
I Anjel strážní se našim sousedům na Slovensku vydařil *14* Sdílím podobný názor a věřím a doufám, že se vrátí *3* -
Top Star
Moc se mi líbil Top Star o Ivetce.Žádné pomluvy,žádné bulvární slátaniny,holá nádherná pravda o zpěvačce která něco dokázala v muzice. Nedávno jsem koukala na reprízované Zlaté Slavíky.Ivetka tam nádherně tančila s Martinem Francem sportovní rakenrol.Na sobě vždy dřela,má vůli a svou práci miluje.Nebýt tlaku médií a její nervové choroby byla by to zpěvačka číslo jedna. *4* -
milá ivetko.
tak jsem tak nějak přehodnotila ty vzkazy tady a omlouvám se,život není vždy lehký a co se zdá ostatním,nemusí být super pro tebe!!až ted chápu...není to pokaždé happy,každý má určitě nějaký problém,ale holt ty tvé jsou nejvíc vidět... *13* -
Milá Iveto,
no,co na to říct...akorát si tedy myslím,že spousta lidí má daleko větší problémy a trápení,ale jelikož nejsou celebrita,nikoho to nezajímá a taky aspon podle sebe,bych neměla žaludek na to ,takhle veřejně to ventilovat,spíž bych se za to styděla....ale každý je jiný...Ivetu jsem měla jako zpěvačku ráda,ale ty její úlety z poslední doby...asi by měla zpívat a ne řešit všechno přes media..samozřejmně jí přeju,aby už konečně našla to ,co jí asi chybí a byla štastná... *15* -
Iveta
podle mě by se měla sebrat a přestat se litovat, dřív jsem jí obdivovala, je to dobrá zpěvačka, ale jak se tedka chová....chápu že má problémy, ale nemusí si na nich takhle přividělávat
sr ale je to muj nazor -
Re: Proboha ..
no jo - to se řekne - začít něco dělat..... To jediný, co zatím dělala byl "zpěv" a jak to dopadlo.... Z jejích "vánočních" koled mne jímá hrůza a děs. A to nejenom z jejich podání, ale i ze sakra falešných tónů.... *16* -
Těžké
Nejsem celebrita ale mám to těžší než Iveta *8* -
Soukromí
Je to tak těžké ,soukromí a tak *4*