-
Ano p.Rychtář je opravdu slizou a lhář.Co se týče vztahu s Ivetou BARTOŠOVOU tam je to jasné všem normálním lidem.K p.Darině jen tolik.Může být ráda,že se po těch letech odprostila od despoty a cholerika,protože takováj manžel p.Rychtář byl a je.Osobnost se nezmění až tak ,během několik měsíců.A o SYNOVI janovi raději ani nemluvít-jedna velká komedie od r.Rychtářovic. *9*
-
Milá Iveto
K dnešním narozeninám všechno nejlepší!!!! *4* *4* *4* *4* *4* -
Ve Frenštátě nehledala Iveta pomoc, když jí bylo nejhůř. Nepatří tam ani její ostatky. Vedle pana Bartoše jednou spočine její matka, pravděpodobně i bratr s manželkou. Iveta i Ivana odešly z Frenštátu žít svůj život každá po svém. Po smrti by měly odpočívat v místě nového domova, kde zanechaly výraznou stopu. Věřím, že u Ivety tomu tak je a teď už má konečně klid. Ubožákům, včetně posledního manžela, parazitujícím na její smrti se už může seshora jen usmívat.
-
Z toho, co pan Rychtář říká, jako že on blbec budoval barák a jeho žena jezdila k moři, je holá pravda jen to, že je opravdu blbec ve všem, co dělá a asi se k Bartošové hodí. Jak se říká : "Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá".
-
-
jeden píšou že manželku oškube o všechno,druhý den že dostane jen 2 miliony a manželka 10.. *14* *1*
-
-
Jak se koukam co tu kdo píše ze ji zavřaždil nebo sebevražda, myslím ž eto byla sebevražda např. se pohadala s manželem nebo už toho měla dost když ji bulvar obtěžuval a další lidi....... chtěla žít jako normalní člověk ale nenechali delali ji trapas a ted je nejmin potom 8 měsicu a vsichny to zahodily za hlavu jdou si cvou cestou .......
at zije v nebi štastne *4* -
-
Ivetka je, byla pro mě skutečnou královnou popu v ČR a nejlepší zpěvačkou vůbec
-
-
Českých spevákov ani speváčky nemusím. Najlepšie sú jedine Ivetka a Lucka Bílá, to je všetko
-
Ivetka Bartosová a Karel Gott jsou nejlepsí ceský interpreti a králi ceské pop music podle me
-
Ivetka byla nejlepší a nejheščí česká zpevačka si myslím já. Určite mne bude za to Listopad nebo nevím jaký nick si ješte vymyslí urážet a dá mínus na muj príspevek
-
-
Milý Luky1987 vždyť ty urážíš úplně všechny osobnosti kromě KG a IB.Tak aspoň vidíš jaké to je když ti někdo oponuje a dává minus :)))
-
Teď tedy nevím jestli má už Vacátko povolený přístup na osobnosti nebo je stále adminem blokován? Ten tedy musel zlobit ! :))
-
-
Já si myslím že kdyby Vacátko nebyl drzý a sprostý na Osobnosti národa tak by ho nikdo nezablokoval.
-
-
*1* Libušku iritoval, že je mnohem chytřejší než ona, a taky přišel s Lukym na trik s franckoujagrovou. Měl nejlepší příspěvky, Liba tu chce mít jen ovce..!!
*12* *12*
-
-
-
To jou slátaniny:))
-
-
Všechno Nejlepší k narozeninám! :) *1* *1* *1*
-
Ivetka byla výborná zpevacka a síce sem jí neznal, ale urcite i dobrý clovek. A takhle skoncit si fakt vubec nezaslouzila!!!
-