Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan hrabě Martucci vypovídal o tom,že p.Rychtář loni,když Iveta utekla do Itálie ji vyhrožoval do telefonu,že jestli se k němu nevrátí,ublíží synovi Arturovi.P.Rychtář zavinil Ivetinu smrt,protože ji psychicky vydíral.Měl by jít do vězení,takový člověk je velice nebezpečný.Moc smutné,co se stalo s Ivetou.
    • Těch důkazu že Ivetu záměrně držel ve špatném stavu jen aby si ho vzala za manžela a pak za pouhých sedm měsíců dokonal své plánované zlo neb napomáhani k sebevraždě je vrazda!!!!! kriminálka rozhodne tohle vše nemůže ignorovat a lstiveho Rychtare musí usvědčit.
  • Luky1987
    Když poslouchám od Ivetky nekdy písničky, tak mám až slzy v očích. Nezasloužila si to vubec takhle dopadnout, výborná zpevačka a dobrý človek, R.I.P. Ivetko spi sladce *9* *9* *13* *13*
  • TerkaJ.2000
    Byla to dobrá zpěvačka,škoda jí.Měla jsem ji moc ráda.Já si myslím,že za tu sebevraždu může Rychchtář.On sfalšoval datum na jejím dopise na rozloučenou,on ji nechtěl zaplatit ledžbu.A Rychtář by podle mě by měl jít sedět do konce života!!!
  • Tak je jasný, z čeho měla ty modřiny. Pilně trénovala skok na koleje na nečisto, aby se pak strefila, a koleje jsou holt tvrdý... A potvrdilo se - těžko na cvičišti, lehko v boji...
  • Luky1987
    Je jasné, ze Rychtár dohnal Ivetku na koleje a k samovrazde. Mel by za to uz konecne pykat a jít do vezení hajzl
  • V létě kdyz se zmocnil Rychtář v Itálii opět Ivety jsem psal do diskuze apeloval jsem na rodinu!!!! aby ji zbavili svéprávnosti a okamžitě zajistili léčebnu marně....silne jsem tušil že Rychtář ji nechce pomoci ale pravé naopak...své slova jen potvrdil v tel.hovoru s Domenicem den po smrti řekl Ivetu jsem dostal tam kam jsem potřeboval...tohle je do nebe volající a jestli policie případ odloží tak to bude naprosta hruza těch důkazu ze ji dohnal na koleje je spousta
  • Luky1987
    R.I.P Ivetko :(
  • já jsem moc IVETU bartošovou neznala ale zpivala hezky *9* *9* *9*
  • Iveta si nezaslouzila takle skoncit,Rychtář je s prominutim trosku blb
    iveta pro me byla vic nez zpevacka atd. byla pro me soucastka bez ktere se mi dobre nepovode IVETA ZUSTANE NAVZDY V NASICH SRDCICH"!!! *9* *9* *9*
  • Rychtář je píííííp... a nakopat mu jeho hnusnou dršku by bylo málo!!!! Je to velké *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit