Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Synové Rychtáře se teď cítí jako celebrity,protože jejich otec podvedl maminku s Ivetou Bartošovou a to se hned tak někomu nepoštěstí !!! *1*
    • moje řeč.... Rychtář je úplně nechutnej....být na jeho místě, tak lezu kanálama a médiím se vyhýbám na hony daleko....fujtajksl *8* Ivetko, tobě přeju k narozeninám vše nejlepší... *5* *5* *4*
  • k Rychtářovi ? Lže,hraje divadlo na lidi,neštítí se ničeho,ničí manželce věci,vyhrožuje jí zabitím..Iveto takový člověk NENÍ vhodný partner pro nikoho !!! *6*
  • Je to neštěstí, tato situace vznikla dlouhodobě, pokud se chtěla Iveta udržet v bysnysu, musela se obětovat a je pravda, že málokdo takové tempo vydrží, je to touha po karieře, penězích a za všech příležitostí se uplatnit,ale pokud na to není člověk připraven, musí se to někde projevit, je to život bez lásky, plný drog a alkoholu, sexu a to jen kvůli tomu, aby se udržela, opak je však pravdou, nemá zázemí, opovrhuje rodinou a je mi jí líto, je prostě zralá na léčbu na psychiatrii a to je jediné, co jí zbývá, může být velice ráda, že její syn má nejen jí, ale i dobré zázemí u otce. Jinak já bych se za ní jako matku styěla. *16*
  • ona ted pomlová svou sestru jestli jste to slišely mluvila na barandově že je přej lenošná a iveta je prej hodně pracovitá pomoc asi nenajde to ji nikdo už nedá je to vožralá blbka *11* už neumí spívat blabolila jak spívala tři oříšky pro popelku to byla hruza
    • Iveta o své sestře neřekla zas tolik špatného, to znám teda daleko horší pomluvy...
    • Pomlouvate a psát jako co- neumíte.Slyšet je ve vyjmenovaných slovech po L-zpátky na základku vážená
  • Obávám se, že je jen otázka času, kdy Iveta spáchá sebevraždu - dokonanou. To její volání o pomoc jí přerůstá přes hlavu.
    • toho se obávám taky *8* *8* *9* *13*
  • Zde má pan Rychtář kontakt,posílám mu adresu na penzion :
    Kontakt

Psychiatrická léčebna Kosmonosy
    Lípy 15 Kosmonosy 293 06
    Telefon:
    Telefon:..+420 326 715 711
    E-mail:sekretariat@plkosmonosy.cz
    Web:http://www.plkosmonosy.cz
  • Treba Rychtar ted bude chodit a na kazde strane jednu babu.Ty dve budou nakonec velke kamaradky a pojedou ve trojce.
    Je to pěkně zvrhlá trojka.Všichni tři mají IQ tykve.Normální lidi by musela hanba fackovat.Že to nevadí těm jejich synům,celému národu jsou všichni tři pro smích.Hrdost jim asi nic neříká. *1* *2*
  • Vyznání Rychtáře své ženě Darině na její zdi.

Josef Rychtář
    Tímto ti chci poděkovat v dnešní den za krásných 28 let našeho společného života, života, kdy svítilo slunce a někdy byl i mráček. Toho hezkého, krásného bylo ale víc. Dnešní den našeho výročí, je symbolem, kdy jsme společně zvládli jak to dobré tak i to zlé. Dala jsi mi dva skvělé syny, dnes jsou z nich muži ,kteří si vyšlapávají svou cestu životem . Můžeme na ně být právem hrdi. Přál bych si, abychom spolu zvládli další kus cesty, cesty kterou už snad nebudou žádné výmoly. Je jen na nás dvou, zda tou cestou ruku v ruce půjdeme, zda chceme a jeden druhého podržíme a povedeme. Chci ti tímto strašně moc poděkovat, ta vše, kdy jsi mně podržela, když mně nebylo dobře, když byl problém, za vše krásné co jsi mi dala. S nikým jiným bych to nedokázal, a vím o čem mluvím. Pokud bych dnes měl volbu, nic bych na vztahu s tebou neměnil, vzal bych si tě stejně jako před 28 lety, jen bych se vyvaroval chyb, které jsem učinil, neudělal bych to, čím jsem ti ublížil.Děkuji a vážím si tě
    to říká člověk ,který Darinu zmlátil (po jeho telefonátu už o tom nepochybuji ) *9*
  • Rychtář se v telefonátu novináři nepřímo přiznal že zmlátil manželku..Rychtář je totální spodina !!! Iveta by se s ním měla rychle rozloučit !!!!!! *6*
  • Podle mě, Iveta potřebuje práci. Makat a makat... a ne se válet doma, skuhrat na všechno a na všechny, jak jí kdo ubližuje. Ať si najde manuální práci a až přijde po osmi a půl hodinách domů, nebude mít myšlenky na chlast a na prášky!!!!
    A toho oplzlýho osasa bych nahnal tahat gumy do Michelinky, aby ho přešly choutky někomu vyhrožovat a mlátit!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit