Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem úplně obyčejná ženská ve věku Ivety a takovýchto diskusí se nezúčastňuji, ale vystoupení v kasínu byla velká ostuda. Ivetko, měla byste se jít opravdu vyléčit a Váš partner by Vás v tom měl podpořit. Myslím, že to je jediná rozumná cesta. Vždyť přece každý vidí, že se situace stále opakuje a zhoršuje.
  • Iveto, vyprdněte se na lidi, vůbec se vám nedivím, že nikomu nevěříte, když jsem viděla to video z kasína, jak si z vás ten plešoun dělal vyloženě pr*el..
  • Abych řekla pravdu, je mi jí líto. Ze začátku si myslím, že to byla pouhá hra a že na sebe nějakým způsobem chtěla jen upozornit, ale asi se to zvrto. A teď je opravdu asi nemocná. Je mi jí vážně líto už jen z toho důvodu, že byla krásná a jak vypadá teď.. *7* A hlavně se mi nelíbí,například nynější reklama na Českého Slavíka..ale..druhá stránka věci..asi si za to trošku může sama.. *7*
  • Asi v 80. letech byla Iveta úžasnou zpěvačkou. Uznávám, že teď to s ní moc dobrý není, ale dívíte se jí? Kdysi ji umřel zpěvecký partner a kluk Patr Sepéši a co ti novináři furt píšou, to ani není pravda :D je mi sice jen 13, ale neměli bysme lidi soudit podle to ho co píšou v Aha, Blesku, Rytmusu života a nevím v čem ješte :)
    • Mladičká a inteligentní!Pěkně jsi to napsala. *3*
      • Tahle odpověd patří pro mladičkou dívku -Magdu a její komentář.
    • Milá mladá slečno, nevím, jestli je vám známo, že stejným osudem si pročla i Lucka Bílá, které se zabil její přítel Tomáš Holý a nedopadla tak, jak Iveta... Iveta se i ve svém pokročilém veku chová jako puberťačka a zájem médií na sebe doslova lepí. Chovat se slušně znamená získat odpor těch médií, o kterých píšeš. Jenže to se Ivetce jaksi nehodí do krámu, ona stojí o pozornost, bohužel v jejím stavu to nemůže být jinde, než v bulváru...
      • Vážená -Lucie Bíla měla dlouhá léta problém jak s alkoholem ,tak střídaní partnerů ktere měla ve své posteli a nebýt Kratochvíla ,který jí dal tam jde je tak nevím.Jinak v Johance kde hrála Iveta a hrála ji velice dpbře jí právě Lucie Bíla velice podrazila,protože žárlila ,že KRATOCHVÍL ,roli nenabídnul jí a já se ptám proč ?Na to si asi umíte odpovědět,vidtě! *1*
    • Souhlasím :-)
  • tak po delsi dobe zase tady,ohledne ivety se toho deje fakt moc a asi nebyt ji,nebylo by o cem psat,skoro.ten jeji zivot vyda fakt na roman,akorat ma tedy nebo snad stesti,ze aspon dokaze zaujmout nekoho,kdo ji chce pomahat a resit s ni jeji trable.i po nekolikate,znovu *2*
  • Ale jistěže je lze srovnávat. Hlavně ale lze srovnávat, jak tehdy po smrti lady Di všichni proklínali novináře a nikdo nepochyboval o tom, že zavinili její smrt. A kdopak u nás poukázal na to, že se k Ivetě chovalí jako k lovné zvěři a čekají, až ji uštvou docela ? Kdo z důležitých lidí se ozval, aby to odsoudil ? Nikdo ! K Dianě chovali respekt a zároveň byla pro ně zajímavá pro způsob života , kt. vedla.Iveta je pro ně lákavá pouze tím, že nemá peníze, nebude je dávat k soudu jako Vondráčková a navíc je milá a krásná a časopis s její tváří na titulce se okamžitě prodá.
    • *15*
  • Evo domníváte se, že Ivetiny miliony rozfofroval někdo jiný než ona? Nebo že za její problémy může někdo jiný než ona? Kdybyste všichni, kteří jí držíte palečky pro ni něco opravdu udělali, tak by jí to třeba někam posunulo kupředu, ale Vy máte jen hrdinské řeči a nejste ochotni hnout pro ni ani prstem. Možná by to měla zkusit v Americe, to je dobrá myšlenka. Akorát nechápu to srovnávání s princeznou Dianou - to doufám nemyslíte, že Iveta je lepší než Diana, tyto dvě osobnosti srovnávat nelze.
    • Tereza
      Těžko soudit někoho z téhle branže.Do nikoho nevidíte.Je ale nesmysl se snažit něco k něčemu přirovnávat nebo někoho k někomu,každej v tom jede sám za sebe! Taky nechápu proč řešíte její finance,proč se vůbec takhle do hloubky hrabat v jejím životě! At' si ho žije po svým,jak chce.Co je komu po tom! O ty vaše se ona taky nestará a starat nebude!
  • Konečně někdo, kdo právě tak jako já žasne nad vulgaritou našich lidí, tedy těch, kdo sem píší.Nechápu, jak se může někdo, neznámý, bez nadání a bez krásy takto pohrdavě vymezovat vůči zpěvačce, která má za sebou takové úspěchy jako Iveta. Správně kdosi napsal, že v jiné zemi by už dávno byla bohatá a zaopatřená. Spíš bychom se měli ptát, jak je to vůbec možné, že zůstala zcela bez prostředků. Kde jsou ty miliony, které vydělala ?Ostatní zpěvačky kupují domy u nás i v Americe a ona, která je vysoko převyšovala, nemá nic. Nad tím byste se měli zamyslet místo abyste zlomyslně se radovali z jejího neštěstí.A znovu připomínám to srovnání s lady Di, Iveta je lepší, je to princezna naší pop music.
  • ..neziji v Cechach jiz 9 roku a jen koukam,jak kazdy(i ten, co snad neumi vubec nic..) muze kritizovat a hazet spinu na spickovu ceskou zpevacku.Konecne snad kvuli popularite Bartosova nechavat medializovat vsechny sve prusvihy...takze jste na to vsichni skocili!!!
  • Ivete držím palce, aby sa zdvihla, a išla ďalej so vztýčenou hlavou a našla enegiu na výchovu svojho syna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit