-
Jsi muj idol
Ahoj Iveto jsem tvuj dlouholety fanousek.Moc se mi libis jak zpivas,ale takyty sama.Zpivas moc hezky.Michal *4* *4* *4* -
karinkaS
Teda nevím ,proč tady píšete takové sprostarny ,když se vám nelibi Iveta Bartošová tak se na ni nedívejte a už vubec se tady na tyto stránky nepřihlašujte ,pokud já vim tak tady jsou přihlašeni ti co Ivetce fandí ne ,tak tady vy nemáte co být a ty škarede slova si nechte prosebe jo tady jsme slušni lide tak sbohem............ *13* *13* *13* -
Slavík
Iveta mě včera ve Slavíku mile překvapila. Přeju jít to *4* *3* -
karinka S
Zravím tady v klubu všechny ,byla jsem v sobotu v ostravě na megakoncertě radia čas a vystupovala tam iveta bartošová ,to je pěkna kočka má krásný hlas ,no prostě se mi libila a krásně zpívala byl taky někdo na koncertě radia čas v ostravě napište tak papapa *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
sbirka clanku
Ahoj! Prodam sbirku clanku o Ivete. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
-
Re: sbirka clanku
ja bzch měla zájem tak mi napis cenu a muzez mi to poslat na adresu zaneta horholova namesti svobody 32 planá 34815 -
-
Re: Re: sbirka clanku
Ahoj! POkud mas jeste zajem o tu sbirku, napis mi na mail, diky! LINDAOLIVOVA@seznam.cz
-
-
Re: sbirka clanku
No tak o to bude asi velký zájem. *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
POZOR
Jak je vidět, Bartošová je stále nepoučitelná. Nechává se muži zcela ovládat a manipulovat. Copak neví, proč ji Pomeje tak tlačí do tak šíleného tempa ? Chápu, že chce pokrýt některé své dluhy, ale jak dlouho to Iveta vydrží ? Neznamená pro matku více syn než partner ? -
-
Re: ti ji nic nepřeješ
ivata bartošova ma rada sveho manžela jiřiho pomeje aj sveho syna artura.
jirka pomeje ma moc rad ivetku aj artika.syna,,,,,, coje ti potom,,,,,, *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: POZOR
Ivetu mám ráda hrozně dlouho,ale tady s tím musím bohužel souhlasit *9* Sice do nich nevidíme,ale příjde mě,že má Pomeje Ivetu pěkně zmáknutou.Ale jak říkám,mám ji hrozně ráda a snad se pletu... -
-
Re: Re: POZOR
Přiznám se - taky z toho mám smíšené pocity... *9* Jirka už jednou jedné z mých oblíbenkyň ublížil (Míša Kuklová),jestli někdy ublíží i druhé,navíc té na kterou nedám dopustit *14* ,tak u mě skončil!!! *16* *16* *16* -
Re: Re: POZOR
Iveta je mi vcelku lhostejná,ale přála bych jí už klid v životě.ted jsem četla ,že přibírá,tak doufám,že nebude hubnout a nezhroutí se.sluší jí to a měla by myslet na syna.
-
-
-
Iveta v ABRIMPY
Právě jsme nasadili singl Ivety Bartošové do týdenní hitparády TOP CZ 50 http://www.abrimpy.cz/top-cz-50/ , hlasovat pro nejoblíbenější singly můžete každý den 3x.
TOP video CZ - hitparáda 20-ti českých videoklipů http://www.abrimpy.cz/top-video-cz/
Hlasovat můžete každý den od středy 00:01 do následujícího úterý 18:00.
více informací na stránkách ABRIMPY http://www.abrimpy.cz/podrobnosti/ -
kýč
Iveto, tvůj svatební den byl pouze obrovský kýč. Tvůj parter chce jen tvé peníze. -
Nechte Ivetu na pokoji
nechte uz Ivetu na pokoji. Zaslouzi si stesti jako kazdy jiny. vsichni v zivote zazijeme uspechy a pady. Jenom o tech jejich se porad mluvi. Zamette si pred vlastnim prahem a pak ukazujte prstem na druhe. Ja Ivete fandim a preju hodne stesti a predevsim pevne nervy! -
-
Re: Nechte Ivetu na pokoji
to souhlasim stebou ale lichotid muži mohou. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* very.
beruškaa------------
tady jenom ta pitoma iva zavidy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ivetko
Ivetko, jseš nejlepší zpěvačka, kterou znám!!!! *14*