-
vše nej izzy ;)
-
Re: Buzik
ty afgánská ptačí prdel chcípni na černej mor vole =DD zmrde neni teplej ani nic je naprosto dokonalej a já ho miluju fuuj ty hovne ty seš gej vole a nežij debile vole =P -
Re: kanál
chcíípni ty zmrde miluuju izzyho a je dokonalej -
vše nejlepší!!!
vše nejlepší k tvým 27 narozkám *3* *3* *3* *1*
Přeju Ti, ať se Ti splní ten nejtajnější sen,
a ať energie, zdraví a štěstí z Tebe jen srší.
Ať smutek, žal i pláč se Ti straní,
to a mnohem víc je pro Tebe mé největší ze srdce přání... *4* *4* *4* -
Anketa
Anketa Ahojky, budu mocqy ráda, když se někdo zapojí do ankety týkající se Izzyho vlasů. Své názory prosím pište na ankety-SG@seznam.cz, heslo (předmět) je IY-V. Budu ráda za každý přspěvek ;-) -
Happy B-day
všechno nejlepší k narozeninam, Izzy :-* přeju ti hodně štěstí, zdraví, lásky, ůspěchů a ať se ti splní všechny přání a sny :-* -
Vše nej Izzy..!!!
Izzy vše nejky k narozeninám hodně lásenky zdravíčka a štěstíčka ti přeje Teruna.Stringinová..XdXD..!!!!!!Mu cQ..!!! *4* *4* *3* *3* -
HAPPY BIRTHDAY
Asi si myslíš
, že jsi výjimečný, když máš ty narozeniny ... Ale Ty jsi výjimečný, i když narozeniny nemáš! Všechno nejlepší Izzy!....:-* *14* -
Vše nej =o*
Izzýčku xD vše nééj k narozkám bez tebe by us5 už nebyli us5 ale jen dál skupinou s hezkejma tvářičkama *14* -
HAPPY BIRTHDAY
Izzýku tak všechno nejlepší si nejlepší a my tě milujem *14* -
HAPPY BIRTHDAAAY :D
všechno nejlepšííí Izzyyy!!! -
narozeniny
izzy,všechno nejlepší *14* *3* -
Happy birthday
Všechno nejlepšííí Izzy. *14* -
narozeniny
Všechno nejlepšííííí Izzy k narozenínám at se ti všechno splní po čem toužíš a máme tě moooc rádi -
Re: Re: Re: Izzouš
*1* *1* -
Izzy Gallegos <3
Izzy je něco jako bůh..:DJe prostě nej!!!
Je strašnej blázínek!!A to je cool.:D *3* -
Re: Izzyho nej. fan
No já jsem taky do něj ZABOUCHLÁ jak něco...:D *14* *14* Áchjo *3* -
Izzyho nej. fan
Moje Kamojda Gabca *15* je strasne *9* zabouchla do *1* *1* *1* *1* IZZAKA *1* *1* *1* *1* -
DUEL Óčko
posílejte všichni zítra v průběhu DJ divák SMSKY ve tvaru: DJ US5 na číslo: 900 11 15! -
aa
Koho máte radši? Popový boyband US5 nebo finské rockery The Rasmus? Rozhodnou ti, co přijdou 10.6. do dj diváka!
Převáží fanynky americko-německé skupiny US5 či příznivci rockové kapely z Finska The Rasmus? Obě skupiny pravidelně podporujete v t-music chart, takže dosahují na nejvyšší příčky. Objevily se na stupních vítězů i v RGM Hudebních cenách Óčka. Rasmusáci za rok 2005, US5 za 2007.
Velikánské ohlasy vzbudily letos únorový klipový speciál US5 i dubnový The Rasmus. Stejnou měrou si o ně voláte a píšete do dj diváka. Kdo je tedy oblíbenější? Co má Óčko víc hrát? Pop, který zastupuje US5, nebo rock prezentovaný kapelou The Rasmus?
Domluvte se s kamarády, vemte fanouškovské skvosty (plakáty, podpisové karty, výstřižky z časáků, fotky...), vytvořte transparenty a přijďte ve středu podpořit vaši skupinu i celý žánr do živého vysílání! Čekáme vás v půl třetí na Óčku, připravena je spousta hudebních dárků.