-
Nejj
Hele fakticky nejj spisovatelka....ty jejíí knížky fakt bomba....nejjj fakt nejj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *14* -
:)
Nejlepší spisovatelka na světě!! *14* -
:-)
Je to moje neoblíbenější spisovatelka.mám už od ní přečtené všechny knížky. *3* *3* *3* *4* -
-
no jasně
-
Re: :-)
moje taky
*4*
-
-
<3
lidi ona je ůžasnáááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* četla jsem:Diamantové holky,Cukrová vata,Kočičí mumie,Divný dárek,WWW.trápení,Líza Bublina a ještě hrozně mooooooc dalších akorát mi chybí nějaká knížka s koníkama protože ona by nenapsala tak trapný knížky o koních jako sou třeba z Pony Clubu atd......... *1* *1* *1* -
Týnka
četla sem knihy První lááska,první starosti,první nástrahy a první slzy..:D..ty jo při prvních slzáách mě to tak dojalo že sem skoro brečela taky sem při prvních starostech začala držet dietu..jako ona..pak sem stýým přestala protože s tým v prvníích nástrahách přestala ona..sem do toho čtení byla tak zabranáá.. je fakt supéér spisovatelka..už dřííw..sem četla dwojčata v průšvihu..ty její knihy..sou fakt božíí..nikdy mě nepřišli nudný a ták.. *4* -
-
Re: Týnka
no jej knihy su supeeer *3* *4*
-
-
je teda bezva ! :D
Ahoj lidi, taky máte rádi Jacqueline, já sem nikdy nemohla uvěřit jak může být knížka o malé dívce ze "skládky" (dětského domova) zajímavá. mluvím tu o Tracy Beakerové, kerá z části změnila muj život, ted už chápu že tahle holčička má nastopro život těžší než já :/ furt jen básní o své mamince kerá je prý "holywoodská herečka" to ovšem není pravda, ale její mamminka na to opravdu vipadá, ale Jacqueline W. to tam skvěle naznačila :D .... prostě je to pro mě čest číst např. tyto knížky.... Vadí nevadí, Všude dobře doma nejlíp, v hlavní roli Tracy Beakerová a Zlaté srdce Tracy Beakerové.... tyto knížky jsou pouze o té Tracy kerá je fakt báječná :D na další jsem zatím nepřišla :( ale hledám :) -
Jacqueline Wilsonová
J. Wilsonovou mam straasne moooocinky rada a její knihy jsou božíííííí!!!!
*14* *3* -
nejo spisovatelka
Ona je best spisovatelka ... treba knizka Polibek je uplne supr nebo napr. Holka z popelnice. Je mi 11 a uz jsem precetla snad 15 jejich knih....ted ctu Pulnoc. -
-
*14* POLIBEK je super tjn
-
-
nej spisovatelka
Jacqueline je nejlepší spisovatelka na celém světě! *14* Už jsem od ní přečetla spousta knížek(přes 30). *14* *4* -
Nej spisovatelka
Je to nejlepší spisovatelka. Mám od ní plno knížek.:DDDDD