-
Re: Re: Re: Re: Re: Je sladký!
Bylo by to pro něj i lepší, protože si myslím, že tyhle tzv. hvězdy jsou stejně pěkný kravky.. *9* *1* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Je sladký!
Máš naprostou pravdu :D:) -
Re: Re: Re: Re: Je sladký!
Tak tak, Jake prostě už nechce být tzv. single, jde mu ale hlavně o ty děti, takže si myslím, že za chvíli nepohrdne ani obyč. ženštinou z lidu.. *1* *4* -
Re: Re: Re: Je sladký!
to já jim nedávám ani ten jeden rok ...Podle mě jsou až moc rozdílní ...Jake prostě už nechtěl být sám ...Podle mě ...:) Už ve Zkrocené hoře byli Jake a Anne nádherný pár ...A máš pravdu, že Anne o něho zájem jevit nebude, protože je dlouho šťastně zadaná ...ale moc bych jim to přála ;) -
Re: Re: Re: Je sladký!
Jake a Anne? Jake a Anne říkali v jednom interview, že jsou dobří přátelé a co se týče postelových scén, tak to mezi nimi vždy jiskřilo, ale jinak púo sobě ,,netouží". Režiséři si je ale kvůli té ,,filmové sexuální chemii" často vybírají jako pár, protože si před kamerou sednou. *3* *5* -
Re: Re: Je sladký!
Také si myslím, že se k němu Taylor nehodí, je moc mladá a nepřijde mi, že touží po dětech. Vztah možná chce, ale bez dětí a hlavně budovat tu kariéru. Jake je netrpělivý, chtěl by děti snad teď a hned a ty mu Taylor rozhodně jen tak nedá. Je na něho moc mladá. Jake by si měl k sobě hledat vrstevnici. Reese byla k němu celkem stará, navíc s dětma, tahle je až moc mladá a děti ještě chtít nebude. Taylor a Jakeovi nedávám moc šancí, tak 2 roky a dost. I když bych jim přála, aby našli to štěstí jeden v druhém. *4* -
Re: Re: Je sladký!
A víš, že já jsem si také říkala, že by se k němu hodila Anne Hathaway? Ale myslím si, že jemu se moc nelíbí. Už se těším na film Láska a jiné drogy. Měl být původně u nás už v lednu, ale bude až v březnu. Jakeovi to tam moc sluší. Je to prostě fešák. -
Re: Je sladký!
je sladkýý a strašně bych mu to přála...právě proto mě udivuje, že si našel 20ti letou Taylor, která si teprve buduje pořádnou kariéru, je mladá a tk rozhodně nebude mít s jakem děti ...nevím ..jako pár se mi moc nezamlouvají ...pro jakea bych si představovala někoho jako je anne hathaway...byli by krásný páár :)) -
Je sladký!
Jake Gyllenhaal: Je mi 30 a teď chci hlavně děti
24. 11. 2010 11:00
Herec Jake Gyllenhaal oslaví v prosinci třicáté narozeniny. Kariéru si do tohoto věku stačil vybudovat slušnou, proto teď stanovil svému životu nové priority.
V příštích měsících si hodlá najít lásku a založit s ní rodinu. Jake totiž touží především po dětech.
Jeho sestra Maggie má dceru Ramonu, s níž strejda Jake tráví hodně času. Ona je pro něj jednou z hlavních motivací, proč si vlastní dítě pořídit.
„Je úžasné pozorovat vlastnosti, které má. Napodobuje naprosto všechno, co moje sestra či švagr dělají, to mě rozesmává. Já ji prostě zbožňuju. Děti jsou opravdu to podstatné. Tak to cítím ve třiceti, rozhodně víc než kdykoli předtím,“ přiznal Jake magazínu USA Weekend.
Jeho sestra Maggie Gyllenhaal má čtyřletou Ramonu s manželem Peterem Sarsgaardem. -
...
Omlouvám se zřejmě ste měli pravdu a celkem dost mě to štvee !!:((( http://justjared.buzznet.com/2010/1 2/01/taylor-swift-jake-gyllenhaals- thanksgiving-stroll-first-pic/ -
Re: Re: Re: Re: Má babu?
Jsis asi psala přímo s jakem že? :D -
taylor
A navíc to, že se spolu objevili párkrát v kavárně neznamená , že spolu chodí :D vy už jste jak paparazzi :D -
...
a to ted budeme resit s kym jake chodi? :) tk at ...aspon ho muzeme taylor zavidet :D -
Re: Důkaz
V této chvíli to "visí" na internetu /www.google.com/ teprve 55 minut. *5* -
Re: Důkaz
After reportedly spending Thanksgiving together in Brooklyn, Taylor Swift and new boyfriend Jake Gyllenhaal were spotted together in Nashville grabbing food and coffee at Fido Eatery. The above photo was snapped by a store employee.
On Thanksgiving, the couple was spotted at Gorilla Coffee in Park Slope, Brooklyn slurping on maple lattes. "They were really sweet, really really sweet," said an employee. "They get treated like normal people around here." The source also said that Jake is a regular since his sister lives nearby, and that Taylor was a first-timer.
The photo speaks for itself and hey, she never did deny it.
I'm totally team...Swiftenhaal? Gyllenswift? Um, I'm team Jake/Taylor. -
Důkaz
Picture This: Taylor Swift and Jake Gyllenhaal Spotted Together (Again)
http://www.ology.com/celebs-a nd-gossip/picture-taylor-swift-and- jake-gyllenhaal-spotted-together-ag ain -
Re: Re: Re: Re: Re: Má babu?
Nevěřte, ale je to tak. *5* -
Re: Re: Re: Re: Má babu?
OMG *9* -
Re: Re: Re: Má babu?
Jsem externí pracovnice jednoho nejmenovaného magazínu. A říkám, že Jake chodí s Taylor Swift, máme to ověřené z důverných zdrojů. *3* *5* -
Re: Re: Má babu?
nemá ...sama taylor swift v rozhovoru v tv potvrdila že s jakem nechodí najdete to na netu klidně sem dám odkaz...;)))