Přejít na výpis diskuzí

Jake Gyllenhaal

OSOBNOST 31.12.2006 
274 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iheartgyllenhaal

Re: donnie darko

Donnieho se asi nedočkáme...není ani nadabovaný,ale mužeš si ho stáhnout přece ne internetu.. *3*
  • donnie darko

Najde se už konečně někdo ,kdo vydá tento film? *16*
  • Bubliňák

Ahoj, tak tady to pěkně zamrzlo. 7.8. ve 22.55 budou dávat na Prima Cool Bublíňáka. Tak kdo máte rádi Jakea, dívejte se. Já ho ráda mám.
  • zuzanka666

Re: Re: klip

jo tady je hotnewz.blog.cz/0902/jamie-foxx-fea t-t-pain
  • lidus5

Re: klip

Mohla bys mi prosím napsat vzkazem odkaz? děkuju
  • zuzanka666

klip

viděli jste novej klip Jamiho Foxxe? hraje tam Jake a je tam fakt krásnej *14* prostě moje zlatíčko *14* *4* *1*
  • zuzanka666

October ski

dejte se do fanklubu Jakeho filmu October ski tam je totiž fakt best *14* ostatně jako všude *14* *14* *3* *15* *4* *1* *5* *9* I love you Jake *14*
  • Jake je nej!!!!!

*3* *3* *3* Jaka prostě miluju....!!!! od té doby, co jsem ho poprvé uviděla!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* chci ho vidět!!! naživo!!!! moc!!!! jsem asi blázen, já vím....ale pořád se mi o něm zdá!!!! chci ho!!!! *4* *4* *4*
  • TV magazín

V poslendím TV magazínu je o Jakeovi celá stránka i s fotkami z různých filmů.
  • andyk

jake ♥♥♥

jejky..po dlouhé době jsem ho viděla znova( už po několikáté) dneska ve filmu Den Poté..film moc supr..ale prstě Jake..on je tak nádherný a krásný a sladký a tak k sežrání..jako fakt *14* *14* *14* a má obrovský talent..škoda že tady v ČR o něm moc neslýcháme...ale opravdu je prstě boží..takoví u nás nejsou *7* hej ja z něho nemůžu..z těch jeho krásných modrých očí a toho úsměvu..aaa *1* ..se asi zblázním *1* prstě je upě nááádherný *14* *14* *14* (ale v těch vousech vypadá o dost starší) a s Reese jim to moc sluší..oba jsou supr takže doufám, že jim to klape *1* *14*
  • mikes38

Re: he is super

OMGje vazne krasnej a nema chybku!! pry je bisexualet ale to neva :) a den pote uz sem videla vazne uzasnej film *1*
  • natali.rose

he is super

on je prostě krásný...ty modrý tajemný oči a roztomolý úsměv *14* a navíc dobře hraje a byl to nej přítel Heatha Ledgera,proto je to taky můj 2. nej herec *4* hned po Heathovi *1*
  • rebus

Re: Den poté

Joo ?.. No tak to se musím dívat *4*
  • Den poté

V sobotu 2.5. budou dávat na Primě ve 20.00 hod. Den poté. Tak se dívejte.
  • rebus

Jak je to možné?

No tak tady to moc nežije což teda nechápu. Jake je dobrej herec a má celkem dobrý filmy viz Den poté, Zkrocená hora nebo třeba Bubliňák tam byl celkem funny no *15* . Jo a má krásný modrý oči *14*
  • Jake

Jake, kam se poděli všichni tví fanoušci? Po uvedení Zkrocené hory v TV jich bylo bezpočet, ale teď? A když už se někdo ozve, tak tě označuje jen jako kamaráda Heatha Ledgera. Škoda. Máš bezesporu velký talent, nejenom krásný vzhled.
  • aliss67

Jack Twist

Oblubila som si ho vo filme Skrotená Hora,kde hral úlohu Jacka Twista ,a je naozaj skvelý herec,a nie len skvely ale aj pekny=) *4* *4*
  • Re: Už k Heathovi patří!...

Souhlasím s tebou, také mě Jake zaujal nejvíc ve filmu Zkrocená hora, kde se úplně překonal. A s Heathem si byli moc blízcí, náhodou jsem na you toube narazila na video „HEATH LEDGER – tribute video – OVER 1 MILLION HEARTS REACHED“. Na začátku je hlasový záznam, kde se Jake loučí s Heathem po jeho smrti. Je to moc dojemné, musel Heatha velmi milovat.
  • heatcliff

Odkaz

Dobrý den všem, pokud se zajímáte o svět filmu a herece, zajděte na stránky http://coment.iplace.cz/ Můžete hlasovat i v anketě Oscar Internetu 2009! Díky *4*
  • heatcliff

Už k Heathovi patří!...

Já ho mám rád díky filmu Zkrocená hora-před tím jsem ho vůbec nemusel, ale ukázalo se, že je dobrej a talentovanej! Samozřejmě vítězí HEATH!!!!ale mám ho rád už kvůli tomu že to byl nejlepší kamrád Heatha,a také moc trpěl Heathovou smrtí!- Jaku pozdravuji tě,a snad už jsi ten smutek přechodil! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit