-
narozeniny
Dneska ma Jake 30 narozeniny. Samozřejmně všechno nejlepsi a hodně zdraví a úspěchů jak v kariéře tak v soukromém životě *14* -
Milý Jake
Milý Jakeu, přeji ti k tvým 30. narozeninám hodně štěstí a úspěchů, a ať si konečně najdeš nějakou hodnou holku, se kterou budeš mít ty vytoužené děti (a ať jsou celej tatínek!). -
-
Re: Milý Jake
(a ať jsou celej tatínek!)...
radsi ne... *13* *9* *9*
-
-
Happy Birthday
Happy Birthday Jake Gyllenhaal . -
Jake je perfektní herec.Marinák,Donnie Darko,Princ z Persie jsou jeho fakt nejlepsí filmy.Urcite mám taky radeji Jakea,který aspon umí hrát,nez nejaký herecký polena Wahlberg,Steven Seagal,Van Damme nebo Dudikoff
-
..
Happy B-day Jake ! .. -
vše nej
Všechno nejlepší, hodně zdraví a štěstí k dnešním kulatinám, Jakeu *4* -
30
Vše nejlepší§ Hodně zdraví a spousty dobrých filmů. -
Zodiac
V neděli večer na Nově film s Jakem Zodiac !! =o* -
-
Re: Zodiac
Super, jen doufám, že ho nedávají moc pozdě. Jednou jsem ho sice viděla, ale ráda bych se na něj podívala zas. *3* -
-
Re: Re: Zodiac
Já už jsem ho viděla několiktát, mám ho na DVD, ale určitě se budu koukat. Ale hlavně v sobotu na Zkrocenou horu. -
-
Re: Re: Re: Zodiac
přesně..hlavně zkrocená hora ! :-*... A zodiaca jsem ještě neviděla celého ...tk to snad vyjde..:) jo a v novém intouch je článek o něm a Talor..o rozchodu ..doporučuju přečííst ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Zodiac
Co tam kolem toho píšou? *7*
Zodiaca jsme bohužel neviděla celého, neb se mi chtělo pekelně spát a Zkrocenou horu jsem neviděla ani minutu ze stejných důvodů, takže jsem mohla žít leda ze vzpomínek.. *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zodiac
to je fakt -
Re: Re: Re: Re: Re: Zodiac
Ze jakovi kamaradi taylor nemeli radi a taky ze mu hodne veci vadilo a ze je taylor jeste mala holka...:)
-
-
-
-
-
-
?
Máte nějakou osvěčenou adresu pro autogram? -
Džej Džej Džej, Džejkýýý, tak je tu další rok a jelykož si prostě vždycky vzpomenu na tento den, protože tak.. ? no Všechno nejlepší tvůj nej nej nej nejky fanda na all zemi! hlavně novích hodně moc fylmú :* díky že si a že bude a že si tu y bil haha