Přejít na výpis diskuzí

Jake Gyllenhaal

OSOBNOST 31.12.2006 
274 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nokyka

narozeniny

Dneska ma Jake 30 narozeniny. Samozřejmně všechno nejlepsi a hodně zdraví a úspěchů jak v kariéře tak v soukromém životě *14*
  • Milý Jake

Milý Jakeu, přeji ti k tvým 30. narozeninám hodně štěstí a úspěchů, a ať si konečně najdeš nějakou hodnou holku, se kterou budeš mít ty vytoužené děti (a ať jsou celej tatínek!).
    • Re: Milý Jake

(a ať jsou celej tatínek!)...

radsi ne... *13* *9* *9*
  • veveryce

Happy Birthday

Happy Birthday Jake Gyllenhaal .
  • Jake je perfektní herec.Marinák,Donnie Darko,Princ z Persie jsou jeho fakt nejlepsí filmy.Urcite mám taky radeji Jakea,který aspon umí hrát,nez nejaký herecký polena Wahlberg,Steven Seagal,Van Damme nebo Dudikoff
  • eve-lyn

..

Happy B-day Jake ! ..
  • stankova.lidka

vše nej

Všechno nejlepší, hodně zdraví a štěstí k dnešním kulatinám, Jakeu *4*
  • carol7.1

30

Vše nejlepší§ Hodně zdraví a spousty dobrých filmů.
  • emo-anne

Zodiac

V neděli večer na Nově film s Jakem Zodiac !! =o*
    • Re: Zodiac

Super, jen doufám, že ho nedávají moc pozdě. Jednou jsem ho sice viděla, ale ráda bych se na něj podívala zas. *3*
      • Re: Re: Zodiac

Já už jsem ho viděla několiktát, mám ho na DVD, ale určitě se budu koukat. Ale hlavně v sobotu na Zkrocenou horu.
        • emo-anne

Re: Re: Re: Zodiac

přesně..hlavně zkrocená hora ! :-*... A zodiaca jsem ještě neviděla celého ...tk to snad vyjde..:) jo a v novém intouch je článek o něm a Talor..o rozchodu ..doporučuju přečííst ;)
          • Re: Re: Re: Re: Zodiac

Co tam kolem toho píšou? *7*
            Zodiaca jsme bohužel neviděla celého, neb se mi chtělo pekelně spát a Zkrocenou horu jsem neviděla ani minutu ze stejných důvodů, takže jsem mohla žít leda ze vzpomínek.. *4* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Zodiac

to je fakt
            • Re: Re: Re: Re: Re: Zodiac

Ze jakovi kamaradi taylor nemeli radi a taky ze mu hodne veci vadilo a ze je taylor jeste mala holka...:)
  • carol7.1

?

Máte nějakou osvěčenou adresu pro autogram?
  • Džej Džej Džej, Džejkýýý, tak je tu další rok a jelykož si prostě vždycky vzpomenu na tento den, protože tak.. ? no Všechno nejlepší tvůj nej nej nej nejky fanda na all zemi! hlavně novích hodně moc fylmú :* díky že si a že bude a že si tu y bil haha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit